Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 18:35

Στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα της Super League ο Κουμπαράκης

Την τέταρτη επίσκεψη του στο Καραϊσκάκη και παράλληλα το ντεμπούτο του για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League θα κάνει ο Συριανός Διαιτητής στην τρίχρονη πορεία του στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Ο ορισμός έχει ως εξής: Σαββάτο 24/8/2019, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κουμπαράκης (Θράκης), Βοηθοί: Χατζηνάκος (Δράμας), Τζιώτζιος (Θράκης), 4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Καλαμπόκης

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι ο 31χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής έχει σφυρίξει τον Ολυμπιακό 6 φορές και μόνο σε μια από αυτές γνώρισε την ήττα… αυτή τις 6/5/2018 που τον κέρδισε ο ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0. Στους υπόλοιπους αγώνες με Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Αστέρα και Ξάνθη ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη.

Ο Στέφανος Κουμπαράκης αποτελεί έναν από τους πλέον ανερχόμενους Διαιτητές και κατάφερε με πάρα πολύ δουλειά και υπομονή να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των Ελλήνων Διαιτητών.

Το VAR

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κουμπαράκης εδώ και λίγες μέρες κατέχει τον τίτλο του πρώτου διαιτητή VAR αφού στη δοκιμή του στον φιλικό αγώνα Ξάνθη – Λάρισα έχει οριστεί ως επικεφαλής με βοηθό του τον Τζιώτζιο.

Ήταν η ιστορική πρώτη χρήση του VAR όχι απλά με την τοποθέτηση του αλλά και με την χρήση του με την οποία η Ξάνθη απο το 35′ πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στην ΑΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα στο 35′ ο Φοσέρ βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας της ομάδας της Λάρισας και με πλασέ κέρδισε τον Κρίνστισον, όμως ο βοηθός Καραγκιζόπουλος σήκωσε την σημαία υποδεικνύοντας οφσάιντ.

Σε αυτή την φάση υπήρξε η παρέμβαση των Στέφανου Κουμπαράκη και Χρήστου Τζιώτζου που εποπτεύουν το VAR και υπέδειξαν στον ρέφερι Μαλούτα να πάρει πίσω την απόφαση του βοηθού και να υποδείξει σέντρα.

var04_f9206.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares