Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 18:00

Ο Ναξιώτης κόουτς που οδηγεί στην κορυφή την Ηλιούπολη

Αποτελεί ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στη Νάξο παρότι μένει από νεαρή ηλικία στην πρωτεύουσα.

Ο Βαγγέλης Γαλάνης όχι απλά δείχνει με το ήθος του, τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ένας άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό, αλλά πρεσβεύει όσα πρέπει να διαθέτει ένας νέος προπονητής που βρίσκεται στο ξεκίνημα του

Ο Ναξιώτης κόουτς με καταγωγή από το Φιλώτι και την Απείρανθο διαπρέπει στο πρωτάθλημα των Αθηνών έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων.

Πέρυσι για πρώτη φορά κάθισε σε πάγκο ομαδας και τα πήγε εξαιρετικά αφού η Ηλιούπολη είχε ανταγωνιστική πορεία.

Φέτος ο 30χρονος (!) κόουτς φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα στο δυσκολότερο Ενωσιακό πρωτάθλημα της χώρας, με το πρώτο ντέρμπι να πλησιάζει την Κυριακή αφού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Ρουφ.

Ο Ναξιώτης κόουτς παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις και αναφερόμενος τόνισε:

Ο Ναξιώτης κόουτς που στο ξεκίνημα του δείχνει ότι αποτελεί έναν ταλαντούχο προπονητή παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους όπως και εμείς και γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο ματς όπως όλα τα άλλα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα σημειωθεί είναι νωρίς για να χρίσουμε κάποια ομάδα φαβορί αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και να γίνει ένα πολύ όμορφο ματς αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares