Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 02:04

Στο Μαρόκο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Ο ‘’Άρχοντας του ακοντίου’’ , Μανώλης Στεφανουδάκης, αναχωρεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου για αγώνες προετοιμασίας στο Μαρόκο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μαζί με τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη. Ο Κρητικός Αθλητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην πόλη του Μαρακές τόσο στον ακοντισμό όσο και στην σφαιροβολία, από τις 27 εώς 29 Φεβρουαρίου, στο 5th International Para Athletics Meeting Marrakech.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα συνεχίσει τους αγώνες του στο Ντουμπάι όπου θα αγωνιστεί από τις 7 εώς 9 Μαρτίου στο 10th Sharjah 2020 International Para Athletics Meeting.

Σε δηλώσεις του ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρει:

Το 2020 είναι μια Παραολυμπιακή χρονιά και οι αγώνες προετοιμασίας μου ξεκινάνε στο Μαρόκο με τη συμμέτοχη μου στο 5th International Para Athletics Meeting Marrakech και συνεχίζονται στο Ντουμπάι στο 10th Sharjah 2020 International Para Athletics Meeting. Το επίπεδο των συναθλητών μου είναι πολύ υψηλό, όμως είμαι έτοιμος να προσπαθήσω και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Στόχος μας για φέτος είναι μία σωστή και αξιόλογη εμφάνιση στην Παραολυμπιάδα στο Τόκυο το ερχόμενο καλοκαίρι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι μου και στηρίζουν την προετοιμασία μου με τις χορηγίες τους, είτε οικονομικά είτε με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού, αεροπορικών εισιτηρίων ή την διαμονή σε ξενοδοχείο.

Επίσης ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα αλλά και τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.>>

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν:

* ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, * SIKA HELLAS ABEE

* ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

* MINOAN LINES,

* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

* ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

* ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

* PROACTIVE Α.Ε.

* JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣΣΧΟΛΗ

* και η Περιφέρεια Κρήτης

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares