Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 18:48

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο ο ''Ναξιώτης'' Μπουλάρι

Όταν έφυγε από τον ΠΑΣ Νάξου για τον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μπουλάρι σίγουρα γνώριζε ότι για να φτάσει ψηλά θα πρέπει να παλέψει πολύ και σήμερα έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος για τους κόπους του έπειτα και από την ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού που τον συγκαταλέγει στην αποστολή για το Λονδίνο και συγκεκριμένα για τον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ.

Όπως διαβάζουμε στο talentabout.gr, σίγουρα όταν είσαι ποδοσφαιριστής της U19 και βλέπεις το όνομα σου στην αποστολή της ομάδας σου σε οποιονδήποτε αγώνα είναι κάτι σημαντικό. Όταν μάλιστα βλέπεις το όνομα σου σε παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης… τότε είναι κάτι ξεχωριστό.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 6/4/2001) Εμιλιάνο Μπουλάρι που αγωνίζεται στην U19 του Ολυμπιακού και αγωνιζόταν μέχρι προσφάτως στο Youth League (αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός), βρίσκεται στην αποστολή του Πέδρο Μάρτινς για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Ο νεαρός επιθετικός θα πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, μια σίγουρα ιστορική στιγμή για τον πιτσιρικά. Στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι και ο Γιώργος Ξενιτίδης, που πλέον δείχνει να είναι μια μόνιμη επιλογή του Μάρτινς.

Αναλυτικά:

Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares