Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 16:04

Σαρρής: Επέλεξα το Αιγάλεω γιατί έχει τεράστια προοπτική [vid]

Το soccerlive.gr βρέθηκε στην προπόνηση της πρωτοπόρου της football league Κ17 Αιγαλεω, όπου αγωνίζεται ο παριανός ποδοσφαιριστής Γιάννης Σαρρής και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:

Στο προσεχές μέλλον θα επανδρώσουν την ομάδα της ΠΑΕ Αιγάλεω, με το όνειρο τους να έχει να κάνει με την καθιέρωση στην μεγάλη κατηγορία φορώντας τη μπλε φανέλα.

Η αναφορά μας γίνεται στους ποδοσφαιριστές της Κ17 της ΠΑΕ Αιγάλεω, όπου δίνουν τον δικό τους αγώνα καθημερινά, όχι μόνο σε αγωνιστικό κομμάτι αλλά και σε ανθρώπινο.

Παιδιά που έρχονται απ' όλα τα μέρη  της Αττικής, όπως οι Θρακομακεδόνες, το Κορωπί και με τις καθημερινές υποχρεώσεις να είναι αρκετές (σχολείο, φροντιστήριο και άλλα πολλά), οι νεαροί αθλητές του Σταύρου Μπαϊράμη δείχνουν μέχρι τώρα ότι αντεπεξέρχονται. Έχουν οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος νέων σημειώνοντας μεγάλες νίκες όπως με την Καλαμάτα εκτός έδρας.

Παρ' όλα αυτά, οι δυσκολίες όσον αφορά την προπόνηση είναι αρκετές. 

Καθημερινά, οι λιλιπούτειοι φίλοι του αθλήματος γυμνάζονται στο γήπεδο "ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ" μετά τις 21.00 με τον φωτισμό να είναι ελλιπέστατος.

Εάν εξαιρεθούν ορισμένα σημεία, στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού χώρου υπάρχει... σκοτάδι.

Μάλιστα, ενδεικτική είναι η απογοήτευση και από την πλευρά της διοίκησης Παλτόγλου αφού θεωρεί οτι δεν υπάρχει στήριξη από το Δήμο, με την κατάσταση του γηπέδου όσον αφορά το χλοοτάπητα και τον φωτισμό να είναι τραγική. 

Πέρα όμως από τις δυσκολίες, το μέλλον για την ομάδα αυτή δείχνει να είναι ευοίωνο αφού, η δουλειά του Σταύρου Μπαϊράμη και των συνεργατών του είναι εξαιρετική. 

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε στο γήπεδο των Ορυζομύλων όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετούς αθλητές της ομάδας, τον γενικό αρχηγό, κο. Βασίλη Μονεβασίτη και τον προπονητή, Σταύρο Μπαϊράμη.

Η γενιά Παλτόγλου συνεχίζει να τιμάει τη φανέλα

Από εκεί και πέρα, ένα ενδιαφέρον στοιχείο της ομάδας νέων έχει να κάνει με την οικογένεια Παλτόγλου.

Η συγκεκριμένη... φαμίλια τα τελευταία χρόνια στηρίζει το σύλλογο και έχει καταφέρει να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας ενώ συνεχίζει να δίνει το παρών τόσο εκτός όσο και... εντός γηπέδων.

89775132_2559996704318423_8326931999046500352_n_1a67a.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares