Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 19:58

Δημητρίου: Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα επανέλθουμε στις αγωνιστικές δραστηριότητες

Βρίσκεται στην κεφαλή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών τα τελευταία χρόνια και η γνώμη του παίζει καταλυτικό ρόλο στα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ένωσης, Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με σιγουριά καθώς αυτό θα ήταν τελείως ανεύθυνο δεδομένου ότι η πανδημία δείχνει να έχει καλπάζουσα μορφή.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

"Ήταν ένα αναπάντεχο γεγονός το οποίο δεν μπορούσε να το είχε προβλέψει κανείς στον κόσμο. Οπότε ότι και να πούμε θα είναι τελείως αβάσιμο. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα επανέλθουμε στις αγωνιστικές δραστηριότητες τα σωματεία".

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο λέγοντας "Πιστεύω να ακολουθήσει ο κόσμος τις εντολές των ειδικών".

Ερωτηθείς εάν υπάρχει σκέψη για οριστική διακοπή ή συνέχιση των πρωταθλημάτων, ο κ. Δημητρίου δήλωσε: "Δεν υπάρχει καμία σκέψη. Αυτά όλα θα εξεταστούν όταν λήξει το μεγάλο αυτό πρόβλημα".`

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares