Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 13:50

Χρήστος Σκανδάλης: Ποιος θα πάρει την ευθύνη για τη συνέχεια στο ποδόσφαιρο;

Ο Χρήστος Σκανδάλης αποτελεί ένα πρόσωπο που έχει ηγηθεί της προσπάθειας του Καραβά τα τελευταια χρόνια.

Έχοντας επενδύσει αρκετά χρήματα και προσωπικό χρόνο, είναι σε θέση να πάρει θέση για τα όσα συμβαίνουν γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον γνωστό διοικητικό παράγοντα του ΑΟ Καραβά, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε

«Το να σταματήσει το πρωτάθλημα είναι δίκαιο δεν το συζητάω. Τώρα από εκεί και πέρα, δεν μπορεί να υπάρξει πρωταθλητής και οι ισχύοντες κανονισμοί αυτό λένε. Γι αυτό στην Ολλανδία δεν υπάρχει πρωταθλητής. Απ’ τη στιγμή που δεν έχουν γίνει όλα τα ματς, πως βγάζουμε πρωταθλητή; Έξι αγωνιστικές το να βγάζεις πρωταθλητή όχι απλά είναι άδικο αλλά είναι παράνομο, δεν έχει νομική υπόσταση».

Για τη λύση της αναδιάρθρωσης υπογράμμισε:

«Η λύση της αναδιάρθρωσης και για να μην μιλάμε για τη δική μας περίπτωση, εφόσον καλύψει τους περισσότερους, είναι μια λύση. Αλλά για να είμαστε τυπικά και νομικά σωστοί, δεν υπάρχει πρωταθλητής. Από εκεί και πέρα, εμείς σαν ομάδα είμαστε δυο βαθμούς πίσω άσχετα με το κυνηγητό που έχουμε δεχτεί όλη τη χρονιά.

Ο Καραβάς τα τελευταία χρόνια αδικήθηκε και κυνηγήθηκε άγρια.

Εμένα ο προβληματισμός μου είναι εάν θα μπορέσει να υπάρξει πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν. Ποιος το εγγυάται και με ποιο τρόπο; Αυτό είναι το ζητούμενο. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η σεζόν θα ήταν ως μη γενόμενη. Τον Οκτώβριο σε περίπτωση που συμβεί κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη πριν δυο μήνες, τι κάνουμε; Άλλωστε, και να γίνει πρωτάθλημα χωρίς κόσμο, χάνεται η έννοια της έδρας. Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα, είναι πως θα γίνουν ταξίδια; Πολλά λέγονται και γράφονται, αλλά για την επόμενη ημέρα δεν μιλάει κανείς. Δεν μπορουν οι ομάδες να ξοδέψουν 100.000 με το σκεπτικό ότι ΙΣΩΣ βγει εμβόλιο.

Εμείς σαν ομάδα ήμασταν από τους πρώτους που ζητήσαμε να σταματήσουν οι αθλητικές εκδηλώσεις. Δεν είμαστε αντίθετοι στο να διακοπεί το πρωτάθλημα, αλλά οι αποφάσεις που πρόκειται να παρθούν, είναι μια άλλη ιστορία. Δεν πάει να πει ότι το νομοσχέδιο που θα περάσει ότι είναι η κατάλληλη λύση».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares