Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 11:02

Ο Αντετοκούνμπο θέλει να φέρει στη Μύκονο του Μπάκς για να γιορτάσουν το πρωτάθλημα

Το ΝΒΑ μετά από αρκετές εβδομάδας ... καραντίνας, μπαίνει κι αυτό σε διαδικασία επιστροφής στη δράση για το υπόλοιπο της σεζόν με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι αγώνες (πλέι οφ) θα γίνουν σε μία έδρα και δη στη Φλόριντα, όπου βρίσκεται η έδρα της "Walt Disney Company" ... Οι αγώνες αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της "Disney's ESPN Wide World of Sports"...

Ομως, κάποιοι αρέσκονται να ονειρεύονται όχι μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και τα επινίκια... 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε το όνειρο που έχει για τη φετινή σεζόν και τους στόχους των Μπακς και τόνισε ότι εάν η σεζόν ολοκληρωθεί και οι Μπακς στεφθούν πρωταθλητές, τότε θα κάνει στους συμπαίκτες του ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

Ο Greek Freak φιλοξενήθηκε πρόσφατα στο podcast που έκανε ο συμπαίκτης του, Πατ Κόνατον, και του αποκάλυψε ότι: «Δημιουργήσαμε έναν οργανισμό που θέλει να κερδίζει. Σε κάτι τέτοιο ήθελα να είμαι μέλος, από την πρώτη μέρα. «Μόλις κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πάρουμε το τρόπαιο και μερικά πούρα να τα καπνίσουμε σαν τον Μάικλ Τζόρνταν. Και μπορούμε να το κάνουμε αυτό όλοι μαζί στη Μύκονο»

Και στη συνέχεια έκανε και την απαραίτητη εξήγηση για το τι εστί Μύκονος και Σαντορίνη : «Η Μύκονος είναι ένα απ' τα καλύτερα ελληνικά νησιά. Είναι νησί για πάρτι και πρέπει να πας με... αντροπαρέα. Δεν είναι και τόσο για να πας με τον έτερον ήμισυ. Εχουμε, για παράδειγμα, τη Σαντορίνη που είναι πραγματικά ρομαντικό μέρος. Εχει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο. Εκεί μπορείς να πας με το έτερον ήμισυ».

Υπάρχει άραγε καλύτερος πρεσβευτής;

Η Φωτό είναι από την περσινή του παρουσία στη Μύκονο μαζί με την σύζυγό του (φωτό alerttv.com.gr) 

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares