Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 19:42

Κώτσι για ακόμη μια σεζόν στα Σούρμενα

Στα Σούρμενα το κομμάτι των ανανεώσεων βρίσκεται σε καλό δρόμο με τη διοίκηση να δείχνει τη διάθεση να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού στην ομάδα.

Οι άνθρωποι των Ποντίων δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αποτελεί η συγκεκριμένη ομάδα πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για πολλά άλλα σωματεία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της στο κομμάτι της ανδρικής ομάδας αλλα και σε εκείνο των υποδομών.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, οι ροσονέρι ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρυσι τα πήγε εξαιρετικά όντας ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς του δευτέρου ομίλου της Α ΕΠΣΑ.

Η αναφορά μας γίνεται στον 27χρονο Ηλία Κωτσι που έπαιξε 22 φορές με τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα.

Αυτό δείχνει ότι το τεχνικό επιτελείο θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένο αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τα πήγε εξαιρετικά και με την προσωπικότητα του ανέβασε το επίπεδο του συλλόγου.

Ο Κωτσι αποκτήθηκε πέρυσι από τον Αθηναϊκό ενώ έχει περάσει από τον ΠΑΟ Ρουφ, την Αγία Παρασκευή, τον Άγιαξ Σύρου και τον ΑΟ Σύρου.

XOVOLI 400X400 10e53

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares