Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 00:24

Συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου για τη συνδιοργάνωση διεθνών αγώνων άρσης βαρών

Συνεχίζει τις διεθνείς επαφές του ο Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας που συναντήθηκε με τον ομόλογο του στην Κυπριακή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών Ανδρέα Ρουμπά.

Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και αποφασίστηκε η διοργάνωση Βαλκανικού Κυπέλλου με τη συμμετοχή Ελλάδας, Κύπρου, Σερβίας, Αλβανίας, παράλληλα με τη διοργάνωση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο.

Επίσης αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βετεράνων με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται στο προσεχές μέλλον σε συνέντευξη Τύπου.

Με τις ενέργειες αυτές η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών συνεχίζει την παρουσία της χώρας στο διεθνές αθλητικό στερέωμα. Μια πορεία που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 αθλητών και αθλητριών σε όλα τα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά και στις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις.

Μία παρουσία που επιβραβεύτηκε με την ανάθεση στη χώρα μας, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του 2022, στο Ηράκλειο

Παράλληλα συνεχίζεται η προετοιμασία της προολυμπιακής ομάδας στον Αγιο Κοσμά, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και των Προολυμπιακών τουρνουά. Μαζί τους προπονούνται και επίλεκτοι αθλητές που έχουν στο πλευρό τους, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές και τους ψυχολόγους που χρησιμοποιεί η προολυμπιακή ομάδα. 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares