Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 19:20

Κοντά στο Αιγάλεω παρέα με Καράμπουλα ο Μιχάλης Πολυτάρχου

Όλο και πληθαίνουν οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Μιχάλη Πλυτάρχου, καθώς μετά τους Πανερυθραϊκο, Φανάρια και Μαρούσι, έρχεται ένα δημοσίευμα του έγκυρου basketa.gr που θέλει τον Ναξιώτη παίκτη να έχει συμφωνήσει με το Αιγάλεω.

Αναλυτικά το δημοσίευμα που υπογράφει ο συνάδελφος Θωμάς Κυρίτσης:

Μπορεί το «Σίτι» να μην κινείται εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του.

Το Αιγάλεω τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, και πλέον έχει την ευκαιρία να αλλάξει το ρου της ιστορίας του, και παίρνοντας δύναμη από τους ανθρώπους που το έφεραν από τις κατηγορίες της ΕΣΚΑ στην τρίτη τη τάξει Εθνική κατηγορία, και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο του στάδιο.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ο διοικητικός ηγέτης του Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο οποίος έχοντας πλέον ξεκαθαρίσει το τοπίο, και έχοντας παραδώσει το ΑΦΜ στον Ιωνικό Νικαίας, επιθυμεί να εμπλακεί στα κοινά του Αίγαλεω. Οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες, και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την έκβαση που θα έχουν αυτές την τρέχουσα εβδομάδα.

Αν ο Γιαννούλης Καλλίλας ολοκληρώσει με αίσιο τρόπο την ένταξη του στο «Σίτι», αυτόματα θα ενταχθούν σε αυτό τόσο ο Βαγγέλης Καράμπουλας όσο και ο Μιχάλης Πολυτάρχου, αθλητές που έχουν συμφωνήσει μαζί του, και φυσικά αγωνίζονταν στον Διαγόρα. Όσο για τον προπονητή, φαβορί είναι ο Αλέξανδρος Ζαβός, ενώ αρκετοί παίκτες αναμένεται να αλλάξουν χρώμα φανέλας, από το «πράσινο» στα «μπλε», καθιστώντας το Αιγάλεω ένα από τα φαβορί στην κούρσα της ανόδου στην Α2.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares