Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 12:15

Σε εξέλιξη το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading–  CheerOnTour, από το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020. Η Βάρη και το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου, αποτελούν τον πρώτο σταθμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, καθώς λόγω των ιδιαίτερων καταστάσεων, η διοργάνωση θα διεξαχθεί… ontour σε τέσσερις σταθμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρέθυμνο), με σκοπό να περιοριστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι μετακινήσεις των αθλητών-τριών.

Κάθε ομάδα που συμμετέχει, προσέρχεται στο γήπεδο με προκαθορισμένο ραντεβού, πραγματοποιεί το ζέσταμα, την πρόβα και την βιντεοσκόπηση με την οποία διαγωνίζεται. Τις χορογραφίες θα βαθμολογήσουν κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Cheerleading.

Από τους 15 συλλόγους από όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στους αγώνες, αξίζει να αναφερθεί η πρωτοεμφανιζόμενη συμμετοχή της Χοροκίνησης Ναυπλίου, που λαμβάνει μέρος τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και στο OlympusCheerOpenπου πραγματοποιείται παράλληλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το απόγευμα της Δευτέρας 20/7, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης θα τιμήσει με την παρουσία του την διοργάνωση. Τον Υφυπουργό θα υποδεχθούν ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Μιχάλης Φουντεδάκης.

f1_e9f17.JPG

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares