Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 23:11

Στους Τράχωνες ο ''Ναξιώτης'' Γιάννης Μαργαρίτης

Οι Τράχωνες ανέκαθεν ήταν μια ομάδα που έδινε την ευκαιρία σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Το συγκρότημα του Κώστα Ζαλάβρα θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο και φέτος έχοντας ως στόχο να ρίξει ακόμη περισσότερο το μέσο όρο ηλικίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα των νοτίων προαστίων συμφώνησε με έναν εξαιρετικό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα φοράει τη μπλε φανέλα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μαργαρίτη, έναν ικανότατο κεντρικό αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στη μεσαία γραμμή ως αμυντικός χαφ.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το νέο απόκτημα της ομάδας από τον Άλιμο γεννήθηκε στις 3/5/2002 στην όμορφη Νάξο κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον τοπικό ΠΑΣ Νάξου.

Πριν από τρια χρόνια μετά από αρκετούς τίτλους στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Νάξου και την συμμετοχή του στην Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου ήταν αρχηγός, του δόθηκε η ευκαιρία να ενταχθεί στις υποδομές του Ατρόμητου Αθηνών, όπου πήρε τις ευκαιρίες του και πλέον πιο ώριμος από ποτέ είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα, πράγμα που θα γίνει παράλληλα με τις σπουδές του.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει επέλθει και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares