Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 23:34

Και με τη βούλα στην Αγία Παρασκευή ο Δήμος Δαραμάρας

Μετά την αποκάλυψη μας ήρθε η επιβεβαίωση, αφού επισημοποιήθηκε και με τη... βούλα η μεταγραφή του Δήμου Δαραμάρα η μετακίνηση του στην Αγία Παρασκευή.

Ο υψηλόσωμος κυνηγός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ασφαλώς πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή αφού τα τελευταία χρόνια ο Δαραμάρας είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του σε σωματεία που είχαν πρωταγωνιστικούς στόχους.

Και με δεδομένο ότι η Σάντα κάθε σεζόν βρίσκεται στα υψηλά στρώματα, η μεταγραφή αυτή δείχνει ότι ίσως οι μελανόλευκοι θέλουν να τερματίσουν σε ακόμη υψηλότερη θέση.

Ο Δάρα πέρυσι άνηκε στο Ηράκλειο όπου πρωταγωνίστησε στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, ενώ πριν από δυο σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων με την Άνω Μερά, πετυχαίνοντας γκολ στον τελικό με τον Πανναξιακό.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την υλοποίηση της μεταγραφής δηλώνοντας τα εξής: "Είμαι χαρούμενος που μια ιστορική ομάδα σαν την Αγία Παρασκευή με οργάνωση και παραστάσεις ανωτερων κατηγοριών με εμπιστευτηκε και με ενεταξε στο δυναμικό της. Ελπίζω να είμαι υγειης για να μπορέσω να τους δικαιωσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν"

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares