Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 14:02

Στον Καναδά, ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ο Αστέριος Θέμελης

Βαλίτσες για το Μόντρεαλ του Καναδά ετοιμάζει ο Θεσσαλονικιός προπονητής, Αστέριος Θέμελης, ο οποίος θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής στο «PAOK MONTREAL». 

Ο νεαρός προπονητής και παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, που έχει διατελέσει και ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού, κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του και στην προσωπική του ζωή, μετακομίζοντας στον Καναδά.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρει:

Υπό τη σκέπη, τις «ευλογίες» και την τεχνογνωσία του PAOK Academy, o ΠΑΟΚ σφραγίζει την παρουσία του στον Καναδά, μέσω της συνεργασίας με την ακαδημία ΠΑΟΚ Μόντρεαλ.

Οι βάσεις έχουν μπει προ πολλού, τον περασμένο χειμώνα μάλιστα πραγματοποιήθηκε και το πρώτο μεγάλο camp στην πόλη του Καναδά και πλέον η συνεργασία γίνεται ακόμα πιο στέρεη, καθώς ο νέος τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας ΠΑΟΚ Μόντρεαλ είναι ο Στέλιος Θέμελης. Βετεράνος του ΠΑΟΚ, προπονητής και κάτοχος διπλώματος UEFA A.

O Στέλιος Θέμελης μετακομίζει …υπερατλαντικά για να εκπαιδεύσει, να προσφέρει γνώσεις και να χτίσει από την αρχή σε μια πολλά υποσχόμενη, «παρθένα» ίσως ακόμη, ποδοσφαιρική αγορά.

Ο ιδιοκτήτης της ακαδημίας ΠΑΟΚ Μόντρεαλ, Παντελής Στεφανίδης, που ασχολείται με πάθος με τα 52 παιδιά που μαθαίνουν ποδόσφαιρο (ηλικίας 6 έως 14 ετών ), τονίζει πως «η επικύρωση αυτής της συνεργασίας με την έλευση του κ. Θέμελη δίνει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στην προσπάθειά μας και παράλληλα ενισχύει την τεχνογνωσία μας».

Αξίζει δε να τονιστεί, ότι η ακαδημία ΠΑΟΚ Μόντρεαλ προπονεί ακόμα και τα παιδιά στα ελληνικά σχολεία της πόλης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares