Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 12:40

Μαγκουάιρ: Δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει αυτό που έζησα

Πανικό και φόβο ένιωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ στην Ελλάδα, μετά από τη σύλληψή του στη Μύκονο, όπως δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης (27/8) σε συνέντευξή του στο BBC. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτοβάθμια από τα ελληνικά δικαστήρια (21 μήνες με αναστολή) και κόπηκε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τους επόμενους δύο αγώνες της, εξήγησε πως δεν έκανε κάτι λάθος και πως δέχθηκε αρκετά χτυπήματα στα πόδια που τον έκαναν να αισθανθεί τρόμο, καθότι ένιωσε ότι είναι υπό καθεστώς ...απαγωγής.

Προχώρησε σε αναλυτική περιγραφή των γεγονότων εκείνης της βραδιάς, μίλησε για τραυματισμό της αδελφής του, για την συμπεριφορά των ανθρώπων της Αστυνομίας, για το γεγονός ότι η δίκη έγινε πολύ γρήγορα και ουσιαστικά ότι έντυπο είχε στα χέρια του ήταν στα ελληνικά (!!!) και τόνισε ότι «έχω την συνείδησή μου καθαρή, ξέρω τι έγινε εκείνο το βράδυ»

Ας δούμε τι είπε ανάμεσα στα άλλα, ο αρχηγός των «Μπέμπηδων»:

"Ήταν τρομερό να ακούς την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως χρωστάω κάποια απολογία, σε κανέναν. Η απολογία είναι κάτι που πρέπει να κάνεις όταν έχει συμβεί κάποιο λάθος. Δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει αυτό που έζησα.

Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία έχει φέρει σε δύσκολη θέση ένα από τα μεγαλύτερα clubs του κόσμου, μετανιώνω που έβαλα την ομάδα και τους οπαδούς σε όλο αυτό, όμως δεν έκανα κάτι λάθος. Βρέθηκα σε μια κατάσταση που μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα, οπουδήποτε.

Οταν με το λεωφορείο φτάσαμε σε ένα δρόμο που δεν ξέραμε, μας... πέταξαν στο δρόμο και υπήρχαν οκτώ άντρες με απλά ρούχα. Κανείς δεν μας είπε τίποτα. Εκείνη τη στιγμή πίστεψα ότι έπεσα θύμα απαγωγής.

Εκεί που προχωρούσαμε με χειροπέδες στα χέρια, άρχισαν να με χτυπούν στα πόδια... δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, ένιωσα ότι τελείωσε η καριέρα μου. Που το φώναζαν άλλωστε δυνατά....

Κουνούσα τα χέρια μου. Ισως να χτύπησα κάποιον, αλλά σίγουρα όχι τόσο δυνατά όσο εκείνος ή εκείνοι. Δεν είπα ποτέ σε κανέναν "Ξέρετε ποιος είμαι;" Κατάλαβα ότι με γνώριζαν όταν μερικά λεπτά νωρίτερα με χτυπούσαν και μου έλεγαν ότι θα μου τελειώσουν την καριέρα.

Εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη... Και στο τέλος όλοι θα γνωρίσουν την αλήθεια...  Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω τα νησιά, τους ανθρώπους. Εχω επισκεφθεί πέντε ή έξι διαφορετικά νησιά, Και πέρασα πολύ όμορφα Δεν έκανα κάτι διαφορετικό στη Μύκονο σε σχέση με όλες τις άλλες επισκέψεις μου. 

Η συνείδησή μου είναι καθαρή... Κι αυτό γιατί ξέρω τι έγινε εκείνο το βράδυ"

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares