Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 18:05

Μπαρτσελόνα: Πρόταση μομφής κατά του Μπαρτομέου

Αντιμέτωπος με πρόταση μομφής από τα μέλη της Μπαρτσελόνα θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος του συλλόγου Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου με βάση τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά μέσα και συγκεκριμένα η "Marca".

Αυτό εξαιτίας της στάσης που κράτησε στο θέμα με τον Λιονέλ Μέσι και έφερε τον Αργεντινό ένα βήμα από την έξοδο.

Σε άρθρο της την Τετάρτη (7/10) με τίτλο "Θα υπάρξει πρόταση μομφής κατά του Μπαρτομέου και του συμβουλίου του" αναφέρεται "Την Τετάρτη και μετά την καταμέτρηση των υπογραφών επιβεβαιώθηκε πως συγκεντρώθηκαν 16.521 υπογραφές που υποστηρίζουν την πρόταση μομφής η οποία έχει κατατεθεί, οπότε θα υπάρξει τις επόμενες μέρες ψηφοφορία ώστε να αποφασιστεί για το αν ο Μπαρτομέου θα συνεχίσει στην ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν μπορεί να αποχωρήσει νωρίτερα. Η φήμη αυτή, ότι θα μπορούσε να παραιτηθεί ώστε να αποφύγει την πρόταση μομφής, όλο και αυξάνεται. Ο Μπαρτομέου θα γίνει ο τρίτος πρόεδρος σε περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας της Μπαρτσελόνα ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με μια πρόταση μομφής.

Στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις καμία από τις δύο ψηφοφορίες ήταν ικανές να ρίξουν τους προέδρους που έκαναν το κουμάντο. Και για αυτό θα πρέπει η πρόταση μομφής να έχει την υποστήριξη των 2/3 των μελών της Μπαρτσελόνα. Οι υποστηρικτές της συγκεκριμένης κίνησης παρουσίασαν στο κλαμπ 20.687 υπογραφές εκ των οποίων τουλάχιστον οι 16.521 θεωρήθηκαν έγκυρες.

Τώρα το κλαμπ έχει ένα διάστημα 10 έως 20 εργάσιμων ημερών για να πραγματοποιήσει την πρόταση μομφής ανάμεσα στα μέλη της. Αν σε αυτή τα 2/3 στηρίξουν την πρόταση μομφής τότε ο Μπαρτομέου και το συμβούλιο του θα πρέπει να παραιτηθούν".

 

Πηγή: sport24.gr

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares