Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 17:01

“Σκληρό καρύδι” η ΑΕ Ν.Κηφισιάς, αλλά νικητής το Αιγάλεω με κορυφαίο τον Πολυτάρχου

Η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς αποδείχθηκε “σκληρό καρύδι” απέναντι στο Αιγάλεω, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να… χαμογελάσει και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής.

Η ομάδα του Στέφανου Λαδικού ηττήθηκε εντός έδρας από το “Σίτι” με σκορ 66-74 το βράδυ της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου και πλέον επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στο επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” την προσεχή Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στις 2:30 μ.μ..

Ο προσεχής αντίπαλος του συγκροτήματος της ορεινής Νάξου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ εθνικής έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο στο σωματείο των δυτικών προαστίων, ωστόσο στην επανάληψη το Αιγάλεω χάρη στις προσπάθειες του Μιχάλη Πολυτάρχου κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει εκείνο το ροζ φύλλο αγώνα και την πρόκριση για την 5η αγωνιστική του κυπέλου ΕΣΚΑ.

tsiou Aigalew

Ο Ναξιώτης γκαρντ για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο κορυφαίος, ενώ αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης σημειώνοντας 20 πόντους με τρία τρίποντα. Επόμενος αντίπαλος για το Αιγάλεω για τον ίδιο θεσμό, η Ένωση Ιλίου, αντίπαλος του ΑΠΑΣ την τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου στις 17 Ιανουαρίου του 2021 στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” στις 3:00 μ.μ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: fosonline.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares