Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 17:13

Προγνωστικά Στοιχήματος Προκριματικών του EURO 2020

Νορβηγία – Σερβία Προγνωστικά Στοιχήματος 8/10/20

Αναμέτρηση για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ στα προκριματικά του EURO 2020, με τη Νορβηγία να υποδέχεται τη Σερβία στο «Ούλεβαλ» στο στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, με παρουσία 200 θεατών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ζευγάρι λεπτομέρειών και η πρόκριση θα κριθεί οριακά. Ρισκάρουμε με ποντάρισμα στην ισοπαλία (Χ) σε τιμή 3.25 στη novibet

Νορβηγία - Η Νορβηγία είναι μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση που είναι η συμμετοχή στο Euro 2021 και άπαντες στο “στρατόπεδο” των Σκανδιναβών ανυπομονούν για το ματς με τη Σερβία. Το συγκρότημα του Λαρς Λάγκερμπεκ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο τελευταίο παιχνίδι χρονικά, για το Nations League, καθώς συνέτριψε τη Βόρεια Ιρλανδία (1-5) εκτός έδρας. Χόλαντ και Σέρλοτ έκαναν πάρτι στην επίθεση και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη διοργάνωση του Nations League, καθώς στην πρεμιέρα η Νορβηγία ηττήθηκε εντός έδρας από την Αυστρία με σκορ 1-2. Σκόραρε και σε εκείνο το ματς ο άσος της Ντόρτμουντ Έρλινγκ Χόλαντ, όμως δεν ήταν αρκετό για θετικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά Νέα: Επιπόλαιο το χτύπημα του φορ Κινγκ (48/17) στην τελευταία προπόνηση, υπολογίζεται κανονικά, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί βασικός, καθώς ο Σέρλοτ έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για παρτενέρ του Χόλαντ μετά την εμφάνισή του κόντρα στη Β. Ιρλανδία. ΟΚ και ο χαφ Χένρικσεν (56/3), που έχασε κάποιες προπονήσεις. Ο τραυματίας κίπερ Νίλαντ (28 συμμ.) αντικαταστάθηκε στην αποστολή από τον Ρόσμπαχ (κάνει ντεμπούτο), ενώ επέστρεψε μετά από 1 χρόνο ο Όντεγκααρντ (22/1).

Ενδιαφέρον στατιστικά: 4 σερί Over 2,5, τα 3 τελευταία με G/G, 1 ήττα στα 16 τελευταία εντός, επίσημα και μη (10-5-1)

Σερβία - Η Σερβία προβλημάτισε στις αναμετρήσεις για το Nations League και καλείται να βγάλει αντίδραση ενόψει του τελικού στο Όσλο. Η ομάδα του Τουμπάκοβιτς δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη έπειτα από δύο αγωνιστικές το Σεπτέμβριο, στο τελευταίο χρονικά αναδείχτηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με αντίπαλο την Τουρκία εντός έδρας. Η αποβολή του Κόλαροφ στις αρχές του δεύτερου μέρους έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επίσης, δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στην έδρα της Ρωσίας και γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1

Αγωνιστικά Νέα: Οι Μάρας (Α, 2/0), Ζντιέλαρ (Μ, 2/0), Κατάι (Μ, 9/0) κλήθηκαν ετεροχρονισμένα, «λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης με την πανδημία ίσως χρειαστούν περισσότεροι παίκτες», εξήγησε ο Τουμπάκοβιτς. Ο Βελίτσκοβιτς (Α, 9/0) συνάντησε την αποστολή στη Νορβηγία, έχασε τις πρώτες προπονήσεις, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο κίπερ Ράικοβιτς (14 συμμ.) και θα προτιμηθεί πιθανότατα ο Ντιμίτροβιτς (14 συμμ). Τραυματίας ο Κόστιτς (ΜΑ, 34/2), κομβικό παίκτη για την ομάδα τον χαρακτήρισε ο Τουμπάκοβιτς.

Ενδιαφέρον στατιστικά: Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία ματς (0-2-1), 7/8 G/G & Over 2,5 στα τελευταία επίσημα

Χρήστιμα Προγνωστικά:

Ντάγκεναμ Μπάρνετ προγνωστικά πάμε στοίχημα
Γιουβέντους Λάτσιο στο στοίχημα

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares