Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 16:02

Με έφηβους και προπονητή τον Μελέτη ο Πανιώνιος στον 2ο όμιλο της Β’ εθνικής

Αλλαγή πλάνων σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στον Πανιώνιο… Η ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης βρισκόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη διαδικασία ενός φιλόδοξου σχεδιασμού για τη νέα σεζόν 2020-21 στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, όλα όμως άλλαξαν μέσα στο σαββατοκύριακο που πέρασε.

Το μπάτζετ που είχε δεσμευτεί στον Βαγγέλη Βλάχο δεν βρέθηκε ποτέ, ο έμπειρος προπονητής αποχώρησε και ο ερασιτέχνης Πανιώνιος αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Γιώργο Μελέτη. Το πλάνο είναι πλέον να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα με βάση το εφηβικό τμήμα και την προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών που θα αποκτηθούν με το πενιχρό μπάτζετ που θα διατεθεί.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ανακοινώνει την ανάθεση τεχνικής ευθύνης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2020-2021, στον προπονητή της ομάδας Εφήβων, Γιώργο Μελέτη.

Στόχος της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. είναι η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με μεταγραφές παικτών, οι οποίοι θα πλαισιωθούν με παίκτες της ομάδας Εφήβων και θα τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνισθούν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η δημιουργία στερεών αγωνιστικών βάσεων για το απώτερο μέλλον της ανδρικής ομάδας, θα είναι ο κύριος σκοπός της προσεχούς περιόδου, ώστε να υπάρξει ασφαλής μετάβαση στην επόμενη ημέρα του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

Συνεργάτες του Γιώργου Μελέτη στην ανδρική ομάδα, θα είναι ο Γιώργος Παπαχρήστος και ο Γιάννης Ψαθάς».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares