Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 17:00

Προγνωστικά αγώνων Premier League [17/10]

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ Προγνωστικά στο Πάμε Στοίχημα 17/10/20

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ». Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:30, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες με φουλ επιθετική φιλοσοφία, σε ζευγάρι που περιμένουμε σκορ και θέαμα. Ποντάρισμα στα αποτελέσματα στοιχήματος το Over 3.5 Goal με απόδοση 2.20 στην betshop

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - Δεύτερη διαδοχική απώλεια βαθμών, 1-1 εκτός έδρας με τη σκληροτράχηλη Λιντς. Ξεκίνησε καλύτερα και δικαίως προηγήθηκε (17’), ενώ είχε και δοκάρι. Εντούτοις, όσο περνούσε η ώρα, έδινε δικαιώματα στους γηπεδούχους και μάλλον δικαίως δέχθηκε την ισοφάριση στο 59’ μετά από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Εντερσον. Στο εναπομείναν διάστημα δεν είχε τον τρόπο για να φτάσει σε 2ο τέρμα.

Οι 4 βαθμοί στις 3 πρώτες αγωνιστικές είναι η χειρότερη συγκομιδή της σε ξεκίνημα της λίγκας από το 2010-11, ενώ μόλις δύο φορές στην ιστορία της (1930-31, 1953-54) έχει χάσει και τα 2 πρώτα εντός έδρας ματς της περιόδου! Η προηγούμενη φορά που ηττήθηκε 2 σερί εντός έδρας ήταν το 2016, ενώ η τελευταία φορά που έμεινε 3 σερί αγώνες πρωταθλήματος δίχως νίκη ήταν το 2017!

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετά θολά τα αγωνιστικά νέα για τη Σίτι, με τους Στέρλινγκ (Ε, 3/1) και Ντε Μπρούινε (ΜΕ, 3/1) να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμών στη διακοπή. Εν τέλει ο πρώτος το ξεπέρασε, αλλά ο δεύτερος χάνει το αποψινό. Αγουέρο (Ε.), Ζιντσένκο (Μ.), Ζέσους (Ε, 1/1) δεν είναι έτοιμοι, για διαφορετικούς λόγους, ο καθένας. Ο Γκουντογκάν (Μ.) ανάρρωσε από τον ιό και δούλεψε στο διάστημα της διακοπής στη φυσική του κατάσταση, οπότε λογικά θα πάρει ρόλο με την Άρσεναλ.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Εντερσον – Γουόκερ, Ρ. Ντίας, Λαπόρτ, Μεντί – Ρόδρι, Φόντεν, Μπ. Σίλβα – Μαχρέζ, Τόρες, Στέρλινγκ (Αγουέρο)

Δείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικες εταιριες με μπονους εγγραφης εδώ.

ΑΡΣΕΝΑΛ - Εχει βρει τη μαγική συνταγή και ξεπερνάει τις κακοτοπιές. Στο προ δύο εβδομάδων εντός έδρας με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κυριάρχησε απόλυτα, όμως ζορίστηκε και χρειάστηκε δύο μαζεμένα γκολ μετά το 60’ (61’, 64’) για να επιστρέψει στα τρίποντα (2-1). Αγχώθηκε στο φινάλε με τη μείωση του σκορ (84’), ωστόσο διατήρησε τη συγκέντρωσή της κι έφτασε στο 8ο τρίποντό της στις 12 τελευταίες αγωνιστικές (8-1-3)!

Είναι χαρακτηριστικό πως με τη συγκομιδή των 25 πόντων στο προαναφερθέν διάστημα έχει την καλύτερη επίδοση της λίγκας (μαζί με τη Λίβερπουλ). Από ‘κει και πέρα, ενισχύθηκε με τον χρησιμότατο χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τόμας Παρτέι, ενόσω αποχώρησαν οι μέσοι Γκεντουζί και Τορέιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Είναι καλύτερα ο Σμιθ Ρόου (Μ.), θα περάσει τεστ ετοιμότητας αλλά και πάλι είναι δύσκολο να εμπλακεί. Μουστάφι (Α.), Μαρτινέλι (ΜΕ.), Τσέιμπερς (Α.), Μάρι (Α.) είναι σίγουρα εκτός. Τραυματισμό στις υποχρεώσεις του με την Γκαμπόν αποκόμισε ο Ομπαμεγιάνγκ (Ε, 4/1), όμως θα είναι 100% ok για την έξοδο με τη Σίτι. Για υγειονομικούς λόγους είναι σε απομόνωση ο Τίερνεϊ (Α, 3/0), ο οποίος δεν θα εμπλακεί στο παιχνίδι. Προορίζεται για βασικός ο νεοφερμένος Παρτέι (Μ.).

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-2-1): Λένο - Μαγκαλιάες, Ντ. Λουίς, Τίρνεϊ (Κολάσινατς) - Μπεγερίν, Θεμπάγιος, Παρτέι, Σάκα - Ομπαμεγιάνγκ, Γουίλιαν - Λακαζέτ

Χρήσιμα προγνωστικά στοιχήματος:

Ντάγκεναμ Μπάρνετ προγνωστικά στο πάμε στοίχημα

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares