Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 12:29

Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τη διοίκηση ο Πικέ

Οι σχέσεις του Ζεράρ Πικέ με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχουν περάσει από αρκετά στάδια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αμυντικός των Καταλανών δε θάβει τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

Αυτό φάνηκε και από τη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στη "lavanguardia". Ο Πικέ αναφέρθηκε σε όλα τα καυτά θέματα των "μπλαουγκράνα" και τα έχωσε στη διοίκηση.

"Είναι ντροπή που ο σύλλογος έδινε χρήματα για να μας ασκείται αρνητική κριτική... Τους ζήτησα εξηγήσεις και μου είπε: "Ζεράρ δεν ξέρω". Δεν τον πίστεψα.

Ο άνθρωπος που έκανε τις προσλήψεις είναι ακόμα στο σύλλογο και αυτό με πονά. Μπορεί η σχέση μου με τον πρόεδρο να είναι εγκάρδια, ωστόσο κάποια πράγματα μένουν" είπε για το επίμαχο θέμα με την πληρωμένη κριτική που ασκούσαν ψεύτικοι λογαριασμοί στα social media.

Σε ερώτηση που του έγινε για την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε στα μέσα της σεζόν εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του: "Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συνέβαινε, αλλά για μένα μετά από δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων και όντας πρώτοι το να απολύσεις τον προπονητή στη μέση της σεζόν δεν μου φαίνεται λογικό".

Ακόμα πιο δεικτικός ήταν στην απάντηση που έδωσε για την υπόθεση του Μέσι. Ο τρόπος με τον οποίο απάντησε έδειχνε ξεκάθαρα πως... συγκρατήθηκε στην τοποθέτησή του, ωστόσο αυτό που είπε ήταν ιδιαίτερα σημαντικό: "Πιστεύω ότι παίκτες σύμβολα πρέπει να τα προστατεύουμε και όχι να προσπαθούμε να τους διαβάλουμε. Ο Πεπ, ο Πουγιόλ, ο Τσάβι, δεν βρίσκονται στο σύλλογο".

 

Πηγή: sdna.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares