Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 16:33

Πάμε Στοίχημα: Μπενεβέντο - Νάπολι Προγνωστικά Αγώνα 25/10/20

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, με τη Μπενεβέντο να υποδέχεται στο «Τσίρο Βιγκορίτο» τη Νάπολι. Το ματς θα διεξαχθεί στις 16:00. Πάντα μαζί η κορυφαία στοιχηματική bet365.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ - Πέντε γκολ από την Ιντερ, πέντε και από τη Ρόμα. Τουλάχιστον δείχνει σταθερότητα στα ματς με τους «μεγάλους». Προηγήθηκε νωρίς στο «Ολίμπικο» απέναντι στους «τζιαλορόσι» με τον Καπράρι, δέχτηκε δύο τέρματα στο 31’ και στο 35’, ισοφάρισε σε 2-2 στο 55’ με τον Λαπαντούλα που πήρε το ριμπάουντ από άστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος.

Από το 69’ και μετά όμως δέχτηκε άλλα τρία γκολ με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 5-2. Αυτή η πολύ επιθετική φιλοσοφία του Πίπο Ιντζάγκι θα είναι χρήσιμη στις αναμετρήσεις με τους μικρομεσαίους, αλλά το πιθανότερο θα αποδειχτεί μπούμερανγκ σε αυτές με τις τοπ ομάδες της χώρας.

Αγωνιστικά Νέα: Οι Μοντσίνι (Ε, 3/0), Βιόλα (Μ.), Μπάρμπα (Α, 1/0) και Τέγιο (Μ.) ήταν τα προβλήματά της. Οι πρώτοι τρεις δεν κατάφεραν να αποθεραπευτούν και αποκλείστηκαν από την αποστολή, αλλά ο τελευταίος μπήκε σ’ αυτή και έχει την ευκαιρία να κάνει το φετινό ντεμπούτο του. Αντίθετα, ο Ιάγο Φαλκέ (Ε, 2/0) έδειχνε ικανός να καθίσει στον πάγκο, αλλά εν τέλει δεν μπήκε στην αποστολή, έχασε πολλές προπονήσεις. Σταθερά με τετράδα και δη στην ευθεία, στα μετόπισθεν, δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει ο Ιντζάγκι.

Προηγούμενο ματς:  Ηττήθηκε εκτός έδρας με 5-2 από την Ρόμα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5′ με τον Καπράρι, προτού οι γηπεδούχοι ανατρέψουν τα δεδομένα με Πέδρο (31′) και Τζέκο (35′). Στο 55′ ο Λαπαντούλα έφερε την αναμέτρηση στα ίσια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Βερετού (69′ πεν.), Τζέκο (77′) και Πέρεζ (89′).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-2-1): Μοντιπό – Λετίτσια, Γκλικ, Καλντιρόλα, Φουλόν – Ιονίτσα, Σκιαταρέλα, Νταμπό – Ρ. Ινσίνιε, Καπράρι – Λαπαντούλα

Δείτε επίσης το bet365 καζίνο

ΝΑΠΟΛΙ - Επεσε θύμα μεγάλης έκπληξης το βράδυ της Πέμπτης, καθώς ηττήθηκε 0-1 από την Αλκμααρ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με γκολ που δέχτηκε στο 59’. Και όλα αυτά, αν και από την αντίπαλό της έλειπαν 13 παίκτες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ και η ίδια παρατάχτηκε με ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που είχε συντρίψει με 4-1 πριν από λίγες ημέρες την Αταλάντα στο «Σαν Πάολο». Ακολουθεί το εκτός έδρας με τη Σοσιεδάδ για το Γιουρόπα Λιγκ που πλέον αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Αγωνιστικά Νέα:Οι Ελμάς (Μ, 2/1) και Ζιελίνσκι (Μ, 2/1) βρέθηκαν επιτέλους αρνητικοί στον Covid-19, αλλά έχασαν προπονήσεις τριών εβδομάδων και ως εκ τούτου δεν υπολογίζονται (γίνεται προσπάθεια για να προλάβουν το μεσοβδόμαδο). Ο αρχηγός Λορέντσο Ινσίνιε (Ε, 2/1) είναι πλέον πανέτοιμος και λογικά θα βρεθεί στην ενδεκάδα, ώστε να αντιμετωπίσει τον αδερφό του, Ρομπέρτο. Μπήκε στην αποστολή και ο Γιορέντε (Ε.), αν και δεν ελπίζει σε κάτι περισσότερο από το να καθίσει στον πάγκο, βρίσκεται πίσω στην… ιεραρχία.

Προηγούμενο ματς:  Ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Άλκμααρ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ντε Βιτ στο 57′.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Οσπίνα – Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Χιούσαϊ – Φαμπιάν Ρουίθ, Μπακαγιόκο – Ινσίνιε, Μέρτενς, Λοσάνο – Οσίμχεν

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Νάπολι έχει το πάνω χέρι. Δύσκολα θα προβάλει αντίσταση η Μπενεβέντο, επιλογή στο κουπόνι οπαπ το συνδυαστικό 2+Over 3.5 Goal με απόδοση 2.40 στην bet365.

Δείτε τα προγνωστικά:

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares