Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 12:33

Στην κορυφή με ανατροπή | Liverpool 2-1 West Ham: Match Review

Η Liverpool βρέθηκε να χάνει (0-1) από τη West Ham αλλά έκανε την ανατροπή και χάρη στα τέρματα των Salah και Jota, πήρε τη νίκη (2-1) και έφτασε τους 16 βαθμούς στην Premier League.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, την Τρίτη 03/11 με την Atalanta (22:00) στο Gewiss Stadium για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.



Η Liverpool επικράτησε 2-1 της West Ham στο Anfield για την 7η αγωνιστική της Premier League, φτάνοντας τους 16 βαθμούς.

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Reds ανέτρεψαν την κατάσταση και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας βέβαια παιχνίδι περισσότερο.

Ο Fornals άνοιξε το σκορ για τη West Ham, ο Salah ισοφάρισε και ο Jota έκανε την ανατροπή λίγο πριν το τέλος. Έτσι, η Liverpool έφτασε τα 63 ματς χωρίς ήττα στο Anfield, ισοφαρίζοντας τη θρυλική ομάδα του Bob Paisley της περιόδου 1978-1980.

«Ψυχρολουσία» από νωρίς, ήρθε η ισοφάριση πριν το ημίχρονο

Η Liverpool απέκτησε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, αλλά η Γουέστ Χαμ ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα.

Ο Gomez δεν έδιωξε σωστά την μπάλα και ο Fornals με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Alisson για το 0-1 μόλις στο 10ο λεπτό.

Η Liverpool έμοιαζε «χλωμή» στο πρώτο μέρος, έχοντας μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Fabianski.

Ωστόσο, η ομάδα του Klopp έφτασε στην ισοφάριση πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Masuaku ανέτρεψε τον Salah μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Αιγύπτιος ευστόχησε για το 1-1 στο 42ο λεπτό.

Οι δύο «χρυσές» αλλαγές έφεραν την ανατροπή

Οι Reds συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος, αλλά δυσκολεύονταν να βρουν ρυθμό για να δημιουργήσουν «καθαρές» φάσεις.

Στο 74ο λεπτό η Liverpool έχασε ευκαιρία με τον Salah, ενώ ο Jota σκόραρε στο 79ο λεπτό αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Mane είχε κάνει φάουλ στον Fabianski.

Τελικά, η ομάδα του Klopp βρήκε τη λύση χάρη σε δύο αλλαγές του. Ο Shaqiri βρήκε εξαιρετικά τον Jota στην περιοχή, κι αυτός με κοντινό πλασέ έκανε την ανατροπή για το τελικό 2-1 στο 85ο λεπτό.

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Gomez, Robertson; Henderson, Wijnaldum, Jones (Shaqiri 70′); Salah (Milner 89′), Mane, Firmino (Jota 70′)

West Ham: Fabianski; Balbuena, Ogbonna, Cresswell; Coufal, Rice, Soucek, Masuaku (Benrahma 88′); Fornals, Bowen (Lanzini 88′), Haller (Yarmolenko 74′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares