Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 15:33

Μαυρωτάς: «Πρέπει να πείσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες ότι μπορούν να εφαρμόσουν τα πρωτόκολλα»

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού αναφέρθηκε στην πιθανότητα να ξεκινήσουν περισσότερα πρωταθλήματα.

Ο κορωνοϊός ορίζει τις… εξελίξεις στη χώρα μας και μέχρι στιγμής, τα μόνα πρωταθλήματα που συνεχίζουν είναι της Super League 1 και τη Basket League.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς αναφέρθηκε στην πιθανότητα να ξεκινήσουν και άλλα πρωταθλήματα, υπογραμμίζοντας όμως, πως θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Αναμένουμε. Στην αρχή δεν υπήρχαν τα πρωτόκολλα. Τώρα θα περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Η Super League 1 το έχει αυτό, το έχει δουλέψει. Έχει δώσει τις εξετάσεις το πώς μπορεί να διαχειριστεί τα κρούσματα και δεν είναι και λίγα. Η Super League 1 και η Basket League συνεχίζουν, οι άλλες είναι υπό εξέταση.

Όπως και το βόλεϊ, το χάντμπολ με εβδομαδιαίο τεστ. Σιγά σιγά αν ανακοπεί αυτή η ραγδαία αύξηση, με τα μέτρα και την πειθαρχία θα ανοίξουν ξανά. Πρέπει να πείσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες ότι μπορούν να εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα πρέπει να περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην ΕΡΤ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares