Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 12:53

AD10S Diego Armando Maradona

Diego Armando Maradona,

Στον μεγάλο τελικό τους πετσόκοψες και βλέπουν αμίλητοι τα δισεκατομμύρια δάκρυα σε όλο τον πλανήτη.

Αυτοί που πολέμησες, ασυμβίβαστε κοντέ γητευτή, δεν χώνεψαν ποτέ τα χουνέρια που τους έκανες.

 Δεν υπηρέτησες τις εταιρείες τους, δεν υπέγραφες τα συμβόλαια που σου έφερναν, δεν ενέδωσες στους στοιχηματικούς εκβιασμούς στην Ιταλία, δεν έκλεισες τα μάτια στα σκάνδαλα της ΟΥΕΦΑ και στους βρώμικους πλουτισμούς, χάλαγες τον κόσμο στις ποδοσφαιρικές κλοπές όπως εκείνης του Μουντιάλ της Ιταλίας, έκανες κωλόχερο στον Μπάτλερ στα επίσημα του Μουντιάλ της Αμερικής τότε με την εφεδρίνη και πήγαινες επισκέψεις στον φίλο σου τον Κάστρο, ενώ στο Βατικανό είπες του Πάπα να πουλήσει τα χρυσά γιατί εκεί έξω ο κόσμος πεινάει.

Βάλανε πρώτοι γκολ στην υστεροφημία σου από τότε με τις κόκες.

Βρήκαν ένα παιδί που μεγάλωσε στις πιο φτωχές γειτονιές από δύο γονείς που ήσαν και οι δύο νόθα παιδιά!!!

Νωρίς όλοι κατάλαβαν το χάρισμα σου και αστραπιαία σε ελάχιστα χρόνια βρέθηκες στο επίκεντρο μιας ολόκληρης χώρας, σύντομα έφυγες για την Ευρώπη, μπήκες σε λίαρ τζετ, σε λιμουζίνες και ζούσες στην πολυτέλεια κατ ευθείαν από την παραγκούπολη.

Στην Ιταλία τα είδες όλα. Έμπλεξες, αλλά ήσουν παιδί και είχαν γίνει τόσα πολλά στη ζωή σου. Τα μεγάλα αφεντικά έτριβαν τα χέρια τους γιατί κατάλαβαν πως βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά. Όμως τους Ναπολιτάνους δεν τους πρόδωσες και το κατάλαβαν γι αυτό και υποστήριζαν την Αργεντινή στο ματς με την Ιταλία.

Οι Άγγλοι σε μίσησαν από τότε που είπες πως στα Φώκλαντ χάσαμε 20-0, αλλά στο γήπεδο είναι αλλιώς!

Ήξεραν πως ο ιός των ναρκωτικών που σου είχαν εμφυτέψει θα σε ακολουθούσε και πάνω σε αυτό έκτισαν την προπαγάνδα του κακού παιδιού, θέλοντας να διαμορφώσουν την άποψη και να πείσουν πως ένα παιδί κρύβει τον διάβολο μέσα του. Ποιος θα κάτσει να σκεφθεί τις συνθήκες, το περιβάλλον, τις ανάγκες του μάρκετινγκ, τους τεράστιους τζίρους χρημάτων και τις πολιτικές σκοπιμότητες.

 Μόνο που αυτό το παιδί δεν σταμάτησε ποτέ να πολεμά την αδικία και να παραμένει ανυπάκουος πηγαίνοντας κόντρα, διαλέγοντας αυτόν τον ρόλο για τον εαυτό του σαν αντάλλαγμα στην τεράστια αγάπη που βίωσε από τον απλό κόσμο.

Και τώρα στο τέλος που σε κλάψαμε σαν συγγενή μας, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραδόνα, φάνηκε ποιος σήκωσε την μεγαλύτερη κούπα, την κούπα της ανθρώπινης αληθινής αγάπης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares