Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 21:58

Αυγενάκης για την υπόθεση Μπεκατώρου: Δεν θα κάνουμε το χατίρι κανενός, θα πάμε μέχρι τέλους

«Μέχρι τέλους» θα πάει η κυβέρνηση την υπόθεση των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου με τον Λευτέρη Αυγενάκη από το βήμα της Βουλής να διαμηνύει ότι θα γίνει ότι απαιτείται προκειμένου να πέσει φως αλλά και να υπάρξει διαφάνεια σε όλες τις ομοσπονδίες.

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το χατίρι κανενός, ενοχλούμε λίγους, αλλά είναι συνειδητή επιλογή και θα το πάμε μέχρι τέλους», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της Φωτεινής Πιπιλή από τη ΝΔ και παρέπεμψε στη συνεδρίαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας για την επιβολή κυρώσεων στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε τη θλίψη του για την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, αν και όπως είπε, δεν προκάλεσε έκπληξη, «ανήκουν στη μειοψηφία της αθλητικής κοινότητας που θεωρούσαν ότι κανένας δεν θα τους ακουμπήσει». Ανέφερε μάλιστα, ότι έχει ζητηθεί έλεγχος στην Ομοσπονδία από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας για τον εντοπισμό φαινομένων τυχόν κακοδιαχείρισης και διαφθοράς και αναφέρθηκε στα μέτρα που θα ληφθούν άμεσα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ολυμπιονικών και την κ. Συρεγγέλα

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

LIFT.TEK

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares