Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 22:42

Το μεγάλο ''ΓΙΑΤΙ?'' της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλού

Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.

#ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ  #ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ.....

Η υγεία είναι πάνω από όλα... Ο αθλητισμός είναι υγεία σωματική και ψυχική. Αν κάποιος κάνει μια μικρή βόλτα στην γειτονιά του σε κάθε γειτονιά θα δει έξω από τα γήπεδα της περιοχής του παιδια να κάθονται πίσω από τα κάγκελα να κοιτούν μέσα και πίσω από τις κλειστές πόρτες με μάτια θλιμμένα και γεμάτα απορία, παιδιά να θέλουν να αθληθουν, να παίξουν ποδόσφαιρο και όμως να μην μπορούν...

Να απαγορεύεται.... Μια λέξη τόσο σκληρή για κάτι τόσο όμορφο που θέλουν να κάνουν τα νέα παιδιά για νέους αθλητές με όνειρα... Μια λέξη που εδώ και μήνες την λένε οι ειδικοί χωρίς να ξέρουν τις καταστροφικες επιπτώσεις στην αθλουμενη νεολαία της χώρας....

Η χώρα που γέννησε τον αθλητισμό λέει όχι στους ανθρώπους που θέλουν να αθληθουν να παίξουν ποδόσφαιρο....Γιατί... ?

Γιατί σε όλο τον κόσμο παίζουν ποδόσφαιρο σε όλες τις κατηγορίες και εδώ μόνο το συζητάμε?

Γιατί ενώ δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα σοβαρό στα ερασιτεχνικα γήπεδα τα έκλεισαν για 2 εβδομάδες τότε και τώρα φτάσαμε 2 μήνες?

Γιατί ενώ οι ομάδες έκαναν θυσίες για να αντέξουν και οι αγώνες ηταν χωρίς κόσμο και με κανόνες υγιεινής και υπεύθυνα ξαφνικά μας είπαν σταματατε?

Γιατί ενώ στην καθημερινότητα μας υπάρχουν σημεία που εκεί είναι το πρόβλημα και το βλέπουν όλοι, ψάξαμε και κάναμε τον αθλητισμό πρόβλημα ενώ δεν ήταν ποτέ?

Γιατί οι ειδικοί κάνουν ότι δεν ακούνε ενώ γνωρίζουν ότι ο αθλητισμός είναι υγεία τόσο σωματική όσο και ψυχολογική και δίνει δύναμη στον οργανισμό μας?

Γιατί δεν αφήνουν τους νέους να παλέψουν για το όνειρο τους στον αθλητισμό?

Γιατί δεν αφήνουν τα παιδιά μετά το σχολείο τους να πάνε να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν παίζοντας σε ένα γήπεδο με ατελείωτο οξυγόνο? Γιατί πρέπει τα νέα παιδιά να είναι εγκλωβισμένα μπροστά σε μια οθόνη χωρίς καμία ουσία και να είναι στα πρόθυρα κατάθλιψης?

Τόσα πολλά γιατί και άλλα τόσα.... Φυσικά καλά έκαναν και άνοιξαν τα καταστήματα να μπορέσει ο κόσμος να δουλέψει, να ζήσει, να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Στα γήπεδα που είναι μεγάλοι ανοιχτοι χώροι με οξυγόνο ατελείωτο, που μπαίνουν πλέον συγκεκριμένοι άνθρωποι, γιατί απαγορεύεται να παίξουμε ποδόσφαιρο?

Καμία λογική.... Κανένας λόγος δεν υπάρχει.... Επιτέλους σεβαστητε τους χιλιάδες ανθρώπους και παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και περιμένουν με αγωνία.... Ανοίξτε τα γήπεδα και δώστε έναρξη στα ερασιτεχνικα πρωταθλήματα άμεσα..... Το σήμερα είναι η υποδομή του αύριο στον αθλητισμό.... Οι νέοι είναι το μέλλον της κοινωνίας μας...Μην τους διώχνετε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που είναι η βαση του ελληνικού ποδοσφαίρου....

Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, είναι το φυσικο εμβόλιο του οργανισμού μας, η ασπίδα από κάθε ιό.... Δώστε ξανά το χαμόγελο στους αθλητές και όλους τους ανθρώπους που δίνουν και την ψυχή τους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό... Κάθε μέρα είναι πολύτιμη για τον αθλητή, για την ομάδα... Σεβασμό ζητάμε και το δικαίωμα μας να παίξουμε ποδόσφαιρο....

Σας ζητάμε τον αθλητισμό πίσω... Σας ζητάμε κομμάτι της ζωής μας....

Ακούστε μας έχει μεγάλη αξία... ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... SOS

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares