Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 11:37

Sτο 12th Fazza International Para Athletics Championships o Μανώλης Στεφανουδάκης

Στην εποχή του COVID 19 οι διεθνείς αγώνες προετοιμασίας για τους Παραολυμπιακούς του Τόκυο πραγματοποιούνται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους αθλητές.

Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω του Κορονοϊού, ο   Γίγαντας Ακοντιστής, Μανώλης Στεφανουδάκης, αναχωρεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου  για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο 12th Fazza International Para Athletics Championships. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αγωνιστεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στον ακοντισμό και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στην σφαιροβολία στο Dubai 2021 World Para Athletics Grand Prix .

Σε δηλώσεις του ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρει:

‘’Εδώ κι ένα χρόνο ζούμε την εποχή του Κορονοϊού η οποία έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην προετοιμασία μας, η οποία δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα. Για άλλη μια χρονιά θα συμμετάσχουμε στην διεθνή διοργάνωση του Fazza στο Ντουμπάι και στόχος μας για άλλη μια φορά τα θετικά αποτελέσματα. Το επίπεδο των  συναθλητών μου είναι πολύ υψηλό, όμως είμαι έτοιμος να προσπαθήσω και να  αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Στόχος μας για φέτος είναι μία σωστή και αξιόλογη εμφάνιση στην Παραολυμπιάδα στο Τόκυο το ερχόμενο καλοκαίρι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι μου και  στηρίζουν την προετοιμασία μου με τις χορηγίες τους, είτε οικονομικά είτε με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού, αεροπορικών εισιτηρίων ή την διαμονή σε ξενοδοχείο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία Covid 19.

Επίσης ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που παρά τις δυσκολίες της πανδημίας είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.’’

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν:

*          ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

*          SIKA HELLAS ABEE

*          ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

*          ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

*          MINOAN LINES,

*          ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*          ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*          ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*          ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*          PROACTIVE Α.Ε.

*          JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣΣΧΟΛΗ   

*          και η Περιφέρεια Κρήτης

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares