Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 21:07

Τα έχασε όλα σε 7 λεπτά | Leicester 3-1 Liverpool: Match Review

Η Liverpool προηγήθηκε κόντρα στη Leicester αλλά κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-1 στο King Power Stadium. Τρίτη συνεχόμενη ήττα στη φετινή Premier League.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, την Τρίτη 16/2 με τη Leipzig (22:00) στην Puskas Arena για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League.



Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα η ομάδα του Klopp…

Η Liverpool ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Leicester και παρότι προηγήθηκε, στη συνέχεια κατέρρευσε ολοκληρωτικά και γνώρισε την ήττα με 3-1 στο King Power Stadium.

Ο Salah άνοιξε το σκορ, με τους Madisson, Vardy και Barnes να σκοράρουν μέσα σε 8 λεπτά και να δίνουν σπουδαία νίκη στις «αλεπούδες».

Από την άλλη, αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα των Reds στο φετινό πρωτάθλημα που τους αφήνει στους 40 βαθμούς και την 4η θέση. Ντεμπούτο με ασυνεννοησία με τον Alisson για Kabak.

Αναγκαστική αλλαγή ο Milner, ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο

Η Liverpool πήρε την κατοχή από τα πρώτα λεπτά, με τη Leicester να απειλεί πρώτη στο 9ο λεπτό με τον Vardy, ο οποίος προσπάθησε να νικήσει από κοντά τον Alisson, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Σαν να μην έφταναν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών στους Reds, πλέον προστέθηκε και το όνομα του Milner, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 17ο λεπτό, με τον Thiago να περνάει στη θέση του.

Η Liverpool δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες σε δύο λεπτά με πρωταγωνιστή τον Firmino, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Schmeichel αλλά ο τερματοφύλακας της Leicester αντέδρασε σωστά και με εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Η ομάδα του Rodgers ανέβασε την απόδοσή της και απείλησε με τον Vardy στο 36ο λεπτό, ενώ ο Άγγλος επιθετικός έφτασε κοντά στο γκολ στο 42ο λεπτό όταν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Alisson.

Κρατούσε σφιχτά τη νίκη αλλά κατέρρευσε και τα έχασε όλα…

Η Liverpool παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη στο δεύτερο μέρος και έγινε αμέσως επικίνδυνη, με το σουτ του Robertson να φεύγει ψηλά στο 51ο λεπτό, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Alexander-Arnold έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά από υπέροχη εκτέλεση φάουλ.

Η πίεση των Reds καρποφόρησε. Στο 67ο λεπτό, ο Firmino έκανε φοβερή ντρίμπλα μέσα στην περιοχή και αμέσως μετά ασίστ στον Salah, ο οποίος με ιδανικό πλασέ έκανε το 0-1.

Ωστόσο, η Liverpool όχι μόνο δεν κατάφερε να χτίσει πάνω στο momentum της, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε ολοκληρωτικά και δέχτηκε 3 γκολ σε διάστημα 7 λεπτών.

Η αρχή της καθίζησης έγινε στο 78ο λεπτό, με τον Maddison να εκτελεί απευθείας το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, η Leicester έφερε τα πάνω-κάτω στο ματς. Στο 82ο λεπτό, μετά από βαθιά μπαλιά του Tielemans, Alisson και Kabak… συγκρούστηκαν μεταξύ τους, αφήνοντας τον Vardy να στείλει ανενόχλητος την μπάλα στο κενό τέρμα για το 2-1.

Το κερασάκι στην τούρτα για τις «αλεπούδες» έβαλε ο Barnes στο 85ο λεπτό, ο οποίος δέχτηκε την ωραία πάσα του Ndidi και πλάσαρε τον Alisson διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις

Leicester: Schmeichel; Soyuncu, Evans, Amartey; Pereira, Ndidi, Tielemans (Choudhury 87′), Albrighton (Perez 74′); Maddison, Barnes; Vardy

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Kabak, Henderson, Robertson; Wijnaldum (Shaqiri 87′), Milner (Thiago 17′), Jones (Oxlade-Chamberlain 75′); Salah, Mane, Firmino

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares