Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 16:53

Παναγιώτης Πριστούρης: «Ανακοινώνω την Υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας»

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.), ως επικεφαλής της κίνησης «Ποδηλατική Αναγέννηση».

Επιπλέον θέτω υποψηφιότητα για την θέση του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας μας, στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για να ακουστεί επιτέλους στην ολομέλεια ποδηλατική φωνή.

Η οικογένεια της ποδηλασίας με γνωρίζει μέσα από την πολυετή ποδηλατική μου δράση και με έχει τιμήσει ιδιαίτερα με την εμπιστοσύνη της όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία έχω διατελέσει Ταμίας, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Είμασταν όλοι μαζί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Ιδιαίτερα στα δύσκολα χρόνια που έδωσα βροντερό «παρών» και έμεινα μαζί με την οικογένεια της ποδηλασίας στις επάλξεις, διατηρώντας ζωντανό το άθλημά μας. Δεν φοβήθηκα. Δεν παράτησα τα πεντάλ, έμεινα εδώ υπηρετώντας το άθλημά μας, μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου.

Επιστέγασμα της προσπάθειας μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η συγκομιδή δεκάδων μεταλλίων σε Διεθνείς διοργανώσεις και το σπουδαιότερο, η συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στα τρία αγωνίσματα (Πίστα, Δρόμο και Ορεινή).

Σήμερα, είναι η ώρα όλες οι υγιείς ποδηλατικές δυνάμεις να συμπορευθούν με την «Ποδηλατική Αναγέννηση», στην προσπάθεια αγωνιστικής ανάτασης, με στόχο και όραμα, το καλύτερο για το αγαπημένο μας άθλημα.

Διεκδικούμε την στήριξη των σωματείων της ποδηλασίας και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας, την προσπάθεια για ένα λαμπρό μέλλον της Ελληνικής Ποδηλασίας. 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Κ. Πριστούρης

Γ.Γ. Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

Επικεφαλής Παράταξης «Ποδηλατική Αναγέννηση»

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares