Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 13:35

Εφιάλτης χωρίς τέλος | Liverpool 0-1 Fulham: Match Review

Η Liverpool έχασε και από τη Fulham στο Anfield (0-1), δέχτηκε την 6η διαδοχική της εντός έδρας ήττα και βρίσκεται πλέον στην 8η θέση της Premier League.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, την Τετάρτη 10/3 με την Leipzig (22:00) στην Puskas Arena για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League.



Η Liverpool δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στη Fulham, έχασε με 1-0 στο Anfield και συμπλήρωσε 6 συνεχόμενες εντός έδρας ήττες και 8 συνολικά μέσα στο 2021.

Η Fulham ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και πήρε δίκαια το προβάδισμα με τον Lemina στο 45ο λεπτό. Η ομάδα του Klopp βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε αρκετές φάσεις αλλά για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να σκοράρει στο Anfield και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση με 43 βαθμούς.

Μαχαιριά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου

Ο Klopp παρέταξε την ομάδα του με 7 αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στην Chelsea προ ημερών, με τον Firmino να μένει εκτάκτως εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και τον Jota να ξεκινάει στο βασικό σχήμα.

Η Fulham ήταν εκείνη που δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία στο 11ο λεπτό. Ο Lookman σούταρε από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Οι Reds απάντησαν στο 19ο λεπτό με τον Salah να μη βρίσκει στόχο.

Οι Λονδρέζοι έβρισκαν συχνά χώρους και το εκμεταλλεύονταν, δημιουργώντας ευκαιρίες με τον Maja στο 27ο λεπτό (σωτήρια επέμβαση του Alisson) και τον Lookman στο 35ο λεπτό, με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.

Ο Shaqiri προσπάθησε να νικήσει τον Areola με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 39ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Η Fulham συνέχισε να πιέζει και στο 45ο λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Lemina έκλεψε την μπάλα από τον Salah μέσα στην περιοχή της Liverpool και με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Alisson για το 0-1.

Ανέβασε ταχύτητα αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει…

Η ομάδα του Klopp ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος, βελτιώθηκε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι και έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 48ο λεπτό με τον Jota να κάνει φοβερό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή αλλά ο Areola απομάκρυνε ενστικτωδώς.

Στο 63ο λεπτό πέρασε στο παιχνίδι ο Mane, ο οποίος σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Areola στο 70ό λεπτό, ενώ στην επόμενη φάση ο Shaqiri επιχείρησε το σουτ από τα όρια της περιοχή, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία.

Η κατοχή της Liverpool άγγιξε το 77%, με τη Fulham να αμύνεται μαζικά. Οι Reds συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ, μένοντας έτσι για άλλη μια φορά στο μηδέν εντός έδρας τη φετινή σεζόν.

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; N. Williams (Alexander-Arnold 76′), Phillips, R. Williams, Robertson; Wijnaldum (Mane 61′), Milner (Fabinho 76′), Keita; Salah, Jota, Shaqiri

Fulham: Areola; Tete, Andersen, Adarabioyo, Aina; Lemina, Reed; Cavaleiro (Mitrovic 85′), De Cordova-Reid, Lookman (Robinson 83′); Maja (Loftus-Cheek 67′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares