Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 12:59

Στο ‘’κόκκινο’’ η προετοιμασία του Χρυσού Παραολυμπιονίκη, Μανώλη Στεφανουδάκη

Μπορεί η  Ελλάδα να βρίσκεται στο ‘’κόκκινο’’ λόγω Covid-19 αλλά στο ‘’κόκκινο’’ βρίσκεται και η προετοιμασία του Χρυσού Παραολυμπιονίκη, Μανώλη Στεφανουδάκη, ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σήμερα, Κυριακή 14 Μαρτίου, αναχωρεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην  Τυνησία στο  Tunis 2021 Grand Prix - 13th Tunis International Meeting Tunis. Ο Έλληνας Ακοντιστής θα  αγωνιστεί το Σάββατο 20 Μαρτίου στον ακοντισμό αλλά και στην σφαιροβολία.

Σε δηλώσεις του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρει:

‘’Οι προπονήσεις μας συνεχίζονται σε ρυθμούς προετοιμασίας  για την Παραολυμπιάδα του Τόκυο σε λίγους μήνες. Σε αυτό το Grand Prix στόχος μας είναι μία  αξιόλογη εμφάνιση  με θετικά αποτελέσματα. Το επίπεδο των  συναθλητών μου είναι πολύ υψηλό, όμως είμαι έτοιμος να προσπαθήσω και να  αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι μου και  στηρίζουν την προετοιμασία μου με τις χορηγίες τους, είτε οικονομικά είτε με την αγορά αθλητικού εξοπλισμού, αεροπορικών εισιτηρίων ή την διαμονή σε ξενοδοχείο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία Covid 19.

Επίσης ευχαριστώ τους προπονητές μου, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο, που παρά τις δυσκολίες της πανδημίας είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.’’

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν:

*          ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

*          SIKA HELLAS ABEE

*          ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

*          ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

*          MINOAN LINES,

*          ΖΑΡΟΣ Α.Ε., 

*          ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*          ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*          JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣΣΧΟΛΗ   

*          ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares