Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 12:35

Ο Jota πλήγωσε την πρώην ομάδα του | Wolves 0-1 Liverpool: Match Review

Η Liverpool επικράτησε 1-0 της Wolves στο Molineux χάρη σε γκολ του Diogo Jota, ανέβηκε στην 6η θέση της Premier League και βρίσκεται στο -5 από την τετράδα.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, την Κυριακή 4/4 με την Arsenal (18:30) στο Emirates για την 30ή αγωνιστική της Premier League.



Η Liverpool πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Wolves (0-1) χάρη σε τέρμα του Diogo Jota, ο οποίος πλήγωσε την πρώην ομάδα του στην πρώτη του εμφάνιση στο Molineux με τη φανέλα των Reds.

Η ομάδα του Klopp επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην Premier League, ανέβηκε στην 6η θέση και μείωσε τη διαφορά της στους 5 βαθμούς από την τετράδα.

Το ματς σημαδεύτηκε από την άσχημη σύγκρουση του Coady με τον Rui Patricio προς το τέλος, με τον τερματοφύλακα της Wolves να αποχωρεί με φορείο, ενώ του παρασχέθηκε και οξυγόνο. Ευτυχώς, μετά το τέλος του αγώνα, ο Nuno Espirito Santo δήλωσε πως ο Πορτογάλος ανέκτησε τις αισθήσεις του και είναι καλά.

Ο Jota πλήγωσε την πρώην ομάδα του και έδωσε το προβάδισμα στη Liverpool

Η Liverpool έδωσε χώρο από τα πρώτα λεπτά στη Wolves, η οποία απέκτησε την κατοχή της μπάλας και μόλις στο 2ο λεπτό ο Alisson συγκρούστηκε με τον Semedo μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Πορτογάλος βρέθηκε ξανά απέναντι στον Alisson, έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Liverpool μπλόκαρε σταθερά.

Το σκηνικό άλλαξε στη συνέχεια. Οι Reds ανέβασαν σταδιακά ρυθμούς και ανέλαβαν εκείνοι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 13ο λεπτό ο Mane βρέθηκε σε θέση βολής, πέρασε τον Rui Patricio αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλάγια θέση.

Ο Σενεγαλέζος ήταν αρκετά κινητικός στο πρώτο μέρος, επιχείρησε να απειλήσει από τα δεξιά με γύρισμα στο 22ο λεπτό αλλά ο Rui Patricio τον σταμάτησε, ενώ στο 38ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία, με την κεφαλιά του μέσα από την περιοχή να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Η ομάδα του Nuno Espirito Santo απείλησε στο 43ο λεπτό με το φάουλ του Neves να καταλήγει στην αγκαλιά του Alisson, ενώ ο Πορτογάλος έχασε τεράστια ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα, καθώς βρέθηκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Η Liverpool συνέχισε να πιέζει και τελικά πήρε το προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Salah-Mane συνδυάστηκαν υπέροχα έξω από την περιοχή της Wolves, η μπάλα κατέληξε στον Jota, κι ο Πορτογάλος με πλασέ νίκησε τον Rui Patricio, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του για το 0-1.

Γκολ νούμερο 10 συνολικά φέτος για τον Jota, 6ο στην Premier League.

Καλή διαχείριση στο δεύτερο μέρος – Παγωμάρα με τον Rui Patricio στο τέλος

Η Wolves πατούσε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας την ισοφάριση και απείλησε στο 49ο λεπτό με τον Coady να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Klopp απάντησε στις ευκαιρίες στο 51ο λεπτό, με το σουτ του Salah έξω από την περιοχή να περνάει ψηλά. Η Wolves πίεζε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, απειλώντας με τους Traore (73′) και F. Silva (79′).

Στο 80ό λεπτό, Salah και Jota νικήθηκαν από τον Rui Patricio, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Αιγύπτιος επιθετικός της Liverpool σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Σε εκείνη τη φάση υπήρξε διακοπή αρκετών λεπτών, καθώς ο Coady συγκρούστηκε με τον Rui Patricio, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι και να πέφτει αναίσθητος στο έδαφος.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, το ιατρικό επιτελείο του πρόσφερε οξυγόνο και στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο, με τον Ruddy να μπαίνει στη θέση του.

Μετά από περίπου 15 λεπτά συνεχίστηκε το παιχνίδι, και στα 7 λεπτά των καθυστερήσεων η Wolves βγήκε μπροστά, πίεσε μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να βρει την ισοφάριση.


Οι συνθέσεις

Wolves: Patricio (Ruddy 90′); Boly, Coady, Saiss; Semedo (Gibbs-White 84′), Neves (Dendoncker 76′), Moutinho, Jonny; Traore, Neto, Willian J (F.Silva 70′)

Liverpool: Alisson; Trent, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Thiago (Keita 67′), Wijnaldum (Milner 67′); Salah, Mane, Jota (Oxlade-Chamberlain 81′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares