Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 20:54

Διαρκής υλική και ηθική στήριξη του κ. Γιώργου Πρίντεζη στο Νοσοκομείο Σύρου

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μαζί με τον Κωνσταντίνο Εφραιμίδη, CSR Manager της bwin Greece , παρέδωσαν στον Μιχάλη Ζουλούφο, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου “Βαρδάκειο και Πρώιο”, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου: 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου 'Βαρδάκειο & Πρώιο', με ιδιαίτερη τιμή, ανακοινώνει την παραλαβή υγειονομικού υλικού (ιατρικές μάσκες και γάντια), στο πλαίσιο της δράσης 'Together we fight' της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Κοινός Διοικητής των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Σύρου-Νάξου κ. Μιχάλης Ζουλουφός παραβρέθηκε, τη Δευτέρα 22.3.2021, στο φιλικό παιχνίδι ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ και παρέλαβε τη σχετική επιταγή από τον Συριανό αθλητή κ. Γιώργο Πρίντεζη. Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες για τη δωρεά στους εξής:

1. Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2. BWIN

Είναι ανάγκη να εκφραστεί, για μια ακόμη φορά, η διαρκής υλική και ηθική στήριξη του κ. Γιώργου Πρίντεζη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου αναγνωρίζουν τη συνεισφορά αυτή  και τον ευχαριστούν. Η πανδημία της νόσου Covid-19 βρίσκει το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου σε αυξημένη ετοιμότητα και να καλύπτει τις υγειονομικές ανάγκες των Κυκλαδιτών. 'Μαζί μαχόμαστε' και μένουμε ασφαλείς!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares