Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 10:59

Παναγιώτης Γιαννάκης: Ο εγωισμός είναι αήττητος, ανίκητος

Τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ που έχει προκαλέσει η εκλογική μάχη στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σχολίασε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο “δράκος”, ο οποίος σύντομα θα μπει στο Hall of Fame της FIBA, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Pick N Roll της Cosmote TV και είχε μια πολύ ιδιαίτερη συζήτηση με τον Βασίλη Σκουντή και μίλησε για όλους και για όλα!

Σχετικά τα τεκταινόμενα στο “εσωτερικό” της ομοσπονδίας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο εγωισμός των ανθρώπων είναι αήττητος, ανίκητος…».

Και πρόσθεσε: «Εγώ προσπάθησα με τον τρόπο μου, με τον τρόπο που λειτουργούσα, να εκτιμήσω κάθε τι γύρω μου, κάθε άνθρωπο που μου πρόσφερε ένα άγγιγμα, μια ματιά, ένα χειροκρότημα, ένα γέλιο, μια οποιαδήποτε παρακίνηση, είτε θετική είτε αρνητική. Ακόμη και τα αρνητικά σε χαλυβδώνουν, διορθώνεσαι. Δεν φτάνει απλά να είσαι καλός, πρέπει να έχεις τη διάθεση να δίνεις και να συνεργάζεσαι. Όπως το εκτιμά ο καθένας, θεωρώ ότι ουδείς αναντικατάστατος. Η ζωή προχωράει, τα πράγματα προχωρούν».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares