Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 16:21

Και τώρα… υπέρβαση | Real Madrid 3-1 Liverpool: Match Review

Η Liverpool ηττήθηκε με 3-1 από τη Real Madrid στο Alfredo Di Stefano στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League και καλείται να κάνει την υπέρβαση στη ρεβάνς (14/4) για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, το Σάββατο 10/4 με την Aston Villa (17:00) στο Anfield για την 31η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο Alfredo Di Stefano και ηττήθηκε με 3-1 από τη Real Madrid για τα προημιτελικά του Champions League, με τη ρεβάνς του Anfield (14/4) να εξελίσσεται σε δύσκολη δοκιμασία για την ομάδα του Klopp.

Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Vinicius, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ σκόραρε και ο Asensio. Από πλευράς Liverpool, είχε μειώσει προσωρινά ο Salah.

Τα λάθη τής στοίχισαν ακριβά…

Η Real είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά, σταδιακά άρχιζε να κερδίζει τη μάχη του κέντρου και πατούσε πιο εύκολα στην περιοχή των Reds.

Ξεκάθαρες φάσεις στο πρώτο 20λεπτο δεν υπήρχαν, αλλά μια… έμπνευση του Kroos άλλαξαν τα δεδομένα στο 27ο λεπτό. Ο Γερμανός μέσος με τρομερή 40άρα μπαλιά βρήκε τον Vinicius στην πλάτη της άμυνας, ο Βραζιλιάνος κατέβασε ωραία την μπάλα και νίκησε τον συμπατριώτη του, Alisson, από κοντά για το 1-0.

Η Liverpool δεν προλάβει να ανασυνταχτεί για να αντιδράσει. Κι αυτό γιατί 9 λεπτά αργότερα η Real πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Kroos έβγαλε άλλη μια βαθιά μπαλιά, ο Alexander-Arnold με κεφαλιά έκανε λάθος γυρνώντας την μπάλα προς τα πίσω, ο Asensio πέρασε τον Alisson και έκανε το 2-0 στο 36ο λεπτό.

Λίγο έλειψε η Real να πετύχει και τρίτο γκολ στο 43ο λεπτό μετά από νέο λάθος στην άμυνα της Liverpool (αυτή τη φορά του Kabak), αλλά ο Asensio ήταν άστοχος από τα δεξιά. Οι Reds δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Courtois και έκλεισαν έτσι το πρώτο μέρος χωρίς τελική.

Ο Salah έδωσε ελπίδες, αλλά ο Vinicius τις… σκότωσε

Μια άλλη Liverpool βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Η είσοδος του Thiago (από το 41ο λεπτό) βελτίωσε την εικόνα των Reds στο δεύτερο μέρος και βρήκαν γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι.

Στο 51ο λεπτό, ο Jota έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Salah, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Courtois μειώνοντας σε 2-1.

Το γκολ του Αιγύπτιου έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς και ο Jota έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση στο 53ο λεπτό, με τον Πορτογάλο να επιχειρεί την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Courtois.

Η Liverpool πίεζε ψηλά στα επόμενα λεπτά ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, αλλά ο Vinicius «χτύπησε» ξανά στο 65ο λεπτό, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ και νίκησε ξανά τον Alisson, σημειώνοντας το 3-1.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, ο Klopp έριξε στο ματς Firmino-Shaqiri, η Liverpool πίεσε ως το τέλος αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω και έτσι καλείται να ανατρέψει το 3-1 στη ρεβάνς του Anfield την ερχόμενη Τετάρτη (14/4).

Οι συνθέσεις

Real Madrid: Courtois; Vazquez, Militao, Nacho, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio (Valverde 70′), Vinicius Jr (Rodrygo 85′), Benzema

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak (Shaqiri 81′), Robertson; Fabinho, Keita (Thiago 42′), Wijnaldum; Salah, Mane, Jota (Firmino 81′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares