Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 18:53

Επίσημo: Στην Μπάγερν από το καλοκαίρι ο Νάγκελσμαν

Προπονητής της Μπάγερν θα είναι και επίσημα από το καλοκαίρι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν τη συμφωνία.

Η Μπάγερν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον νεαρό τεχνικό να αναλαμβάνει και τυπικά την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα του Μονάχου ολοκλήρωσε το deal με τη Λειψία, με τους ταύρους να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ και τον Νάγκελσμαν να γίνεται ο πιο ακριβός προπονητής στην ιστορία μετά τον Αντρέ Βίλας Μπόας, που είχε στοιχίσει 15 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι.

Η Μπάγερν λοιπόν ανακοίνωσε τη συμφωνία και ο Γερμανός τεχνικός θα υπογράψει το καλοκαίρι μέχρι και το 2026, ενώ θα κάνει και πράξη την επιθυμία του, με τη Λειψία από την πλευρά της να είναι και εκείνη κερδισμένοι με τα 25. εκατ. ευρώ του deal. Στον πάγκο της Λειψίας, ο επικείμενος νέος κόουτς της Μπάγερν βρισκόταν από το καλοκαίρι του 2019, οδήγησε το κλαμπ στα ημιτελικά του περσινού Champions League όπου η πορεία σταμάτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Final-8 της Λισαβόνας, ενώ, φέτος, ήρθε αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ στους «16».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares