Δευτέρα, 03 Μαΐου 2021 21:18

Ψήσιμο του οβελία με στυλ… μπασκετικό από Γιαννούλη και Γαλακτερό

EASTER VAS

Μία φιλία λένε που μετρά πάνω από επτά χρόνια θα κρατήσει μια ζωή... Η δική τους φαίνεται να κρατάει από το 1994 και ίσως πιο πριν!

Ο λόγος για τους Γιάννη Γιαννούλη και Νάσο Γαλακτερό. Αμφότεροι πέρασαν μαζί με τα οικογενειακά τους πρόσωπα την Κυριακή του Πάσχα σε νότιο προάστιο του νομού Αττικής και έψησαν τον παραδοσιακό οβελία, απαθανατίζοντας τις όμορφες στιγμές με τον “Γιάν-Γιαν” να αναφέρει χαρακτηριστικά στο προσωπικό του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Αφού το γύρναγα όλο το πρωί το έφτιαξα τέλειο !!! Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη».

fb gian
Ανοίγοντας το χρονοντούλαπο της μπασκετικής ιστορίας, θυμόμαστε σε συλλογικό επίπεδο την κοινή παρουσία του Γιαννούλη με τον Γαλακτερό στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1994-95 όταν ο “δικέφαλος” του βορρά κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος στις 5 Μαΐου του 1995 στη Λαμία, όπου διοργανώθηκε το πρώτο φάιναλ φορ κυπέλλου, στη χώρα μας.

Με τον Σάκη Λάιο στον πάγκο (σ.σ. η σεζόν ξεκίνησε με τον Ντράγκαν Σάκοτα, συνέχισε με τον Λάιο, με αυτόν κατέκτησε και το κύπελλο και τελείωσε με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή) και τους παίκτες να είναι απλήρωτοι και οι σχέσεις με τη διοίκηση πολύ κακές, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Πανιωνίου με σκορ 72-53, ενώ στον ημιτελικό είχε κερδίσει τον Άρη με σκορ 80-63. Όσο για τους λάτρεις των στατιστικών, στον μεγάλο τελικό του “Χαλκιοπούλειου” ο Γιαννούλης είχε πετύχει 3 πόντους και ο Γαλακτερός 2. Η σύνθεση του ΠΑΟΚ σε εκείνο το ματς ήταν η εξής: ΠΑΟΚ (Λάιος): Μαματζιόλας 3 (1), Γιαννούλης 3, Πρέλεβιτς 27 (4), Μπαλογιάννης, Κόρφας 5 (1), Γαλακτερός 2, Σάβιτς 21, Ρετζιάς 2, Μπούλαρντ 6, Μπουντούρης.

cup Lamia

Τα χρόνια από την κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1994-95 μπορεί να έχουν περάσει, ωστόσο Γιαννούλης και Γαλακτερός παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι κι εκτός παρκέ. Να υπενθυμίσουμε πως ο Γαλακτερός είχε δώσει το παρόν στο 2ο Basketball Camp από τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” τον Ιούνιο του 2019 με την παρουσία του στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης» μαζί με τον Γιαννούλη, να δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

camp

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares