Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 21:01

Παρελθόν από το “τιμόνι” του πόλο του Παναθηναϊκού ο Νίκος Βενετόπουλος

Κεραυνός εν αιθρία στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού. Έναν μήνα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ανδρών, όπου το “τριφύλλι” όχι μόνο θα μετάσχει, αλλά θεωρείται κι ένα εκ των φαβορί για την άνοδο, η διοίκηση του ερασιτέχνη αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον προπονητή των “πρασίνων”, τον Νίκο Βενετόπουλο.

Κι όλα αυτά σε μια χρονική στιγμή που γινόταν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας χωρίς να έχει δώσει ούτε καν δοκιμαστικό φιλικό αγώνα. Ο Βενετόπουλος, ο οποίος ανέλαβε τον Παναθηναϊκό όταν ακόμα ήταν στην Α1 ανδρών και παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, αλλά και τις προτάσεις που είχε, στήριξε το πλάνο του συλλόγου και παρέμεινε στο τιμόνι της τη φετινή χρονιά με στόχο την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αντικαταστάτης έχει βρεθεί και θα αναλάβει την ομάδα σε λίγες ημέρες. Πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Μιχάλης Λαζαρίδης που δουλεύει στο Ισραήλ και έχει διατελέσει προπονητής του Παναθηναϊκού και στο παρελθόν.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares