Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 11:43

Ο Ναξιώτης Μιχάλης Λούντζης πήρε από το χέρι τον Προμηθέα κόντρα στο Περιστέρι

Την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση της Basket League ο Προμηθέας Πατρών μετά τη σχετικά άνετη νίκη επί του Περιστερίου (86-58) τη Δευτέρα 17 Μαΐου. Στα ημιτελικά η αχαϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει το Λαύριο, έχοντας μειονέκτημα έδρας -η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις τρεις νίκες.

Κορυφαίος της αναμέτρησης του ΕΑΚ Πατρών “Δημήτρης Τόφαλος” αναδείχθηκε ένας Ναξιώτης. Για τον Μιχάλη Λούντζη ο λόγος. Ο 23χρονος (4/8/1998) γκαρντ, με καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του από την Κόρωνο Νάξου (σ.σ. είναι γιος της Κατερίνας Μαγγιώρου, του Μιχάλη Μαγγεροέργη όπως είναι το πατρικό της οικογένειας) και από τη Ζάκυνθο η πλευρά του μπαμπά του, πέτυχε 19 πόντους (4/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/6 βολές), μάζεψε πέντε ριμπάουντ, ενώ δύο φορές έκλεψε την μπάλα από τους αντιπάλους του.

lou 2

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Sport24.gr”, η φετινή αγωνιστική σεζόν είναι μία πρακτικά πρώτη γεμάτη σεζόν για τον  Λούντζη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού) την σεζόν 2018/19, αφού την περσινή περίοδο αγωνίστηκε μόλις σε 8 παιχνίδια με το Λαύριο. Ο Λούντζης έχει δείξει στιγμές ωριμότητας, αλλά και αστάθειας, κάτι που μοιάζει λογικό. Αριθμώντας 7.1 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και έχοντας έναν μεγάλο ρόλο στον Προμηθέα, δείχνει ότι πάτησε καλά στα πόδια του.

Τα προσόντα του διεθνή καλαθοσφαιριστή δεν δέχονται αμφισβήτηση. Είναι ένας γκαρντ με σπουδαίο μέγεθος (1μ.98εκ.), καλό επίπεδο αθλητικότητας, δυνατότητα να διαβάζει καλά το παιχνίδι και ικανότητα να μαρκάρει εξίσου αποτελεσματικά και τις τρεις θέσεις στην περιφέρεια. Την ίδια στιγμή παραμένει ωστόσο ασταθής σουτέρ, ενώ έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Αμφότερα είναι πράγματα που μπορεί να δουλέψει και να βελτιωθεί. Αν το κάνει, τότε είναι δεδομένο ότι θα ανέβει επίπεδο. Και το ελληνικό μπάσκετ θα έχει κερδίσει έναν παίκτη.

lou 1

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares