Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 15:26

Στα αστέρια πάμε! | Liverpool 2-0 Crystal Palace: Match Review

Η Liverpool επικράτησε με 2-0 της Crystal Palace στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, τερμάτισε στην 3η θέση και εξασφάλισε την είσοδό της στους ομίλους του επόμενου Champions League!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Η Liverpool πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Crystal Palace μπροστά σε 10.000 κόσμο στο Anfield, τερμάτισε στην 3η θέση της Premier League με 69 βαθμούς και θα βρίσκεται στους ομίλους του επόμενου Champions League!

Ο Sadio Mane πέτυχε τα δύο γκολ των Reds και έφτασε τα 11 στο πρωτάθλημα, ενώ ο Salah έμεινε στα 22 γκολ και δεν κατάφερε να πάρει το Χρυσό Παπούτσι στην Premier League – το οποίο κατέληξε στον Harry Kane με 23 γκολ.

Ο Mane ξεμπλόκαρε τη Liverpool

Η Crystal Palace μπήκε δυναμικά στο ξεκίνημα και στο 4ο λεπτό απείλησε με τον Zaha και στη συνέχεια με τον Townsend, αλλά ο Alisson αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Από τη μεριά της, η Liverpool ανέβασε ρυθμούς και άρχισε να δημιουργεί τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Ο Alexander-Arnold απείλησε για τους Reds στο 18ο λεπτό, με το απευθείας φάουλ του νεαρού να φεύγει άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Rhys Williams βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή αλλά η κεφαλιά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Salah, ο οποίος αστόχησε από τα δεξιά στο 21ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα, από την ίδια θέση, έκανε το σουτ αλλά ο Guaita έδιωξε.

Η Liverpool κυριαρχούσε πλήρως στο γήπεδο, έχασε άλλη μία ευκαιρία με τον Mane στο 32ο λεπτό, αλλά λίγο αργότερα ο Σενεγαλέζος άνοιξε το σκορ!

Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά του Robertson, ο Williams πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Firmino έκανε στη συνέχεια το κοντρόλ και ο Mane με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0 στο 36ο λεπτό.

Οι Reds μάλιστα «άγγιξαν» και το 2-0 πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με το σουτ του Firmino από το ημικύκλιο της περιοχής να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Δεύτερο γκολ του Mane και η Liverpool ξανά στους ομίλους του Champions League!

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Liverpool είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κυκλοφορούσε την μπάλα ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ και έχασε ευκαιρία στο 53ο λεπτό με τον Firmino να κάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Guaita έδιωξε σε κόρνερ.

Η ομάδα του Klopp βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση και πίεζε για να «κλειδώσει» τη νίκη με κύριους εκφραστές τους Mane και Salah, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της που έδινε παλμό στο Anfield.

Η Crystal Palace προσπαθούσε να δημιουργήσει απειλητικές στιγμές, αλλά η πίεση των Reds την ανάγκαζαν σε λάθη στη μεσαία γραμμή.

Η Liverpool άξιζε το δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 74ο λεπτό.

Ο Salah βρέθηκε στην περιοχή, βρήκε στα αριστερά τον Mane, αυτός νικάει για δεύτερη φορά τον Guaita για το 2-0 και με το 11ο τέρμα του στο πρωτάθλημα σφράγισε τη νίκη που σημαίνει πως οι Reds θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν στους ομίλους του Champions League!

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, R.Williams, Robertson (Jota 90+1′); Fabinho, Thiago, Wijnaldum (Milner 78′); Salah, Mane, Firmino (Oxlade-Chamberlain 90+1′)

Crystal Palace: Guaita; Ward, Cahill, Tomkins (Schlupp 58′), Mitchell; Kouyate, Riedewald, McCarthy (Van Aanholt 87′); Townsend, Zaha, Ayew

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares