Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021 11:17

Αθλητικές εκδηλώσεις σε 5 πόλεις όλης της Ελλάδος

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος "NATURAL ABILITY FOOTBALL" , υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, με σκοπό την επανεκκίνηση του αγωνιστικοπού αθλητισμού, διοργανώνει εκδηλώσεις για αθλητές ηλικίας από 10 έως 21 ετών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε 5 πόλεις όλης της Ελλάδος.

Ηράκλειο Κρήτης 5-6 Ιουνίου, Ηλιούπολη 3-4 Ιουλίου, Πάτρα 10-11 Ιουλίου , Λάρισα 17-18 Ιουλίου & Θεσ/νίκη 24-25 Ιουλίου.

Η ιδέα της δημιουργίας του συλλόγου μας και του site www.naturalability.eu προέκυψε από την πολυετή ενασχόλησή μας με τις αναπτυξιακές ηλικίες, ως προπονητές.

Θεωρήσαμε λοιπόν επιβεβλημένη την δημιουργία ενός "χώρου" ευκαιριών και ισότητας , δίνοντας στα παιδιά μεγαλύτερες πιθανότητες στο όνειρο!

Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην "ανάπτυξη " και την "εξέλιξη" ενός μελλοντικού ποδοσφαιριστή.

Βασικό μέλημά μας είναι να έχουμε μια υγιής σχέση με τα παιδιά και τις οικογένειές τους , που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια και την συνεργασία!

Ο μεγάλος όγκος και το ενδιαφέρον των αθλητών και των γονιών τους ήταν που πυροδότησε την ανάγκη δημιουργίας ποδοσφαιρικών events , δημιουργώντας έτσι τόσο για τα παιδιά , οσο και για τον αθλητισμό ένα ευχάριστο "restart "με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Η ισότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά δικαιώματα που κάθε παιδί πρέπει να έχει , για αυτό και εμείς σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Κρήτης δώσαμε την ευκαιρία σε αθλητές και συνοδούς από κάθε γωνιάς της Κρήτης, να μετακινηθούν δωρεάν προς το Ηράκλειο.

Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε και με τις υπόλοιπες περιφέρειες της Ελλάδος.

Η συμμετοχή στα events αυτά δεν έχει καμμία οικονομική επιβάρυνση,και καμμία δέσμευση .Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε ανιδιοτελώς ολοένα και περισσότερα στους αθλητές σε όλη την χώρα.

H συνέχεια για τον σύλλογό μας, ακόμα πιο μεγάλη, έχοντας υποβάλλει αίτηση στο ERASMUS+ SPORT , ωστε το ΝΑ να φτάσει σε κάθε χώρα της Ευρώπης, με πρώτους μας σταθμούς... την Κύπρο και την Σλοβακία.

Καπως έτσι ξεκινάει το ταξίδι μας , από το project #NAfootballevents στο #NAjoinEurope .

Κύριως αποδέκτης όλης μας αυτής της προσπάθειας είναι εκατοντάδες παιδιά, που θα τους δοθεί η ευκαιρία να προσπαθήσουν να κάνουν το ονειρό τους πραγματικότητα.

Παιδιά που εμπνέονται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα από το ανιδιοτελές όραμά μας, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να επιτύχουμε μια Ελλάδα καλύτερη, μια Ελλάδα που καινοτομεί με μοναδικές ιδέες, μια Ελλάδα που στηρίζει και βοηθάει τα παιδιά της να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά... στον Αθλητισμό, στον Πολιτισμό, στην Ζωή.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του Natural Ability Football

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares