Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 11:30

Ο Κριστόφ Βαζέχα υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό Β’

Την απόφασή τους να δημιουργήσουν Β’ ομάδα, η οποία θα αγωνίζεται στην Super League 2 και θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κυρίως από την ακαδημία, να πάρουν πολύτιμο χρόνο συμμετοχής φαίνεται πως έχουν πάρει στον Παναθηναϊκό.

Παρότι το μεγαλύτερο… βάρος στους “πράσινους” έχει πέσει στο… κτίσιμο της πρώτης ομάδας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει αναλάβει το τιμόνι (σ.σ. εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ), στον Παναθηναϊκό σκέφτονται ήδη τις κινήσεις τους και για την Β’ ομάδα.

Εκτός λοιπόν από το ρόστερ που θα την στελεχώσει, πολύ σημαντική είναι και η επιλογή του προπονητή. Και μπορεί να είναι ακόμη πολύ νωρίς, όμως στο “τριφύλλι” έχουν ξεχωρίσει κάποιους υποψήφιους. Ανάμεσά τους ο πρώην προπονητής του Ασπροπύργου και βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού, ο Κριστόφ Βαζέχα!

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα “SportDay” ο άνθρωπος που «πάγωσε το Άμστερνταμ» στις 3 Απριλίου του 1996 με το θρυλικό του γκολ εναντίον του Άγιαξ, δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθεί ξανά στην αγαπημένη του ομάδα, μετά τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής και ως βοηθός προπονητή, αυτή τη φορά αναλαμβάνοντας τα ηνία του Παναθηναϊκού Β’.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares