Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 22:12

Καλά τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν

Πάρα πολύ ευχάριστα νέα. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας ανακοίνωσε ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν ζει και πως του γίνονται εξετάσεις.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο 43' του αγώνα Δανία - Φινλανδία, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2020.

Του έγινε τεχνητή αναπνοή και ακολούθως διακομίσθη στο νοσοκομείο Rigshospitalet, το οποίο βρίσκεται 1,2 χιλιόμετρα μακριά. Τα νέα που ήρθαν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας ήταν πάρα πολύ ευχάριστα:

«Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ζωντανός και του γίνονται εξετάσεις στο Rigshospitalet».

Ο ποδοσφαιρικής πλανήτης συγκλονίστηκε από τη σοκαριστική εξέλιξη με τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του πέφτοντας μόνος του στο γήπεδο.

111 1.jpg

Τεχνητή αναπνοή και χρήση απινιδωτή για να τον επαναφέρουν

Αμέσως έσπευσαν τα ιατρικά επιτελεία Δανίας και Φινλανδίας, για να τον συνεφέρουν, με τεχνητή αναπνοή και στη συνέχεια χρήση απινιδωτή.

Διαιτητές και τα μέλη της Φινλανδίας αποχώρησαν λίγα λεπτά αργότερα προς τα αποδυτήρια. Αμέσως, ακολούθησε το ιατρικό τιμ με τον Έρικσεν στο φορείο και σεντόνια να τον καλύπτουν στα πλάγια, ενώ φάνηκε από τις εικόνες ότι του έχει γίνει τραχειοτομή.

Την ίδια ώρα άπαντες έπιαναν τα κεφάλια τους, προσεύχονταν δακρυσμένοι, με κομμένη την ανάσα για τον Δανό χαφ, με τα πλάνα που εστίαζαν πάνω του καθώς βρισκόταν στο έδαφος να προκαλούν ανατριχίλα.

Πηγή: gazzetta.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares