Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 20:53

Μετά τον Ομπαμεγιάνγκ προπονήσεις στη Μύκονο (μετά το Euro) και ο Ρομελού Λουκάκου!

TOY ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΛΥΜΙΩΤΗ

Το ότι πολλοί αστέρες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, «ψηφίζουν» Μύκονο για τις διακοπές τους είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Φέτος κάποιοι από αυτούς επιλέγουν εκτός από τη διασκέδαση και τη θάλασσα, να προπονούνται και με τις Ακαδημίες της ΑΕ Μυκόνου.

Μια επιλογή που αναμφίβολα ανεβάζει το πρεστίζ του Συλλόγου, ενώ κάποιοι μεταξύ σοβαρού και αστείου «προκαλούν» τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά να κάνει την υπέρβαση και να φέρει ένα μεγάλο όνομα στην ομάδα. Φέτος την αρχή στο γήπεδο του Κόρφου έκανε ο Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ, που έκανε ήδη προπονήσεις με την Κ17 υπό τις οδηγίες του Μάκη Πούλου!

Ο επόμενος που έχει αιτηθεί κάτι ανάλογο είναι εξίσου τεράστιο όνομα και πρωταθλητής για φέτος! Το όνομα αυτού Ρομελού Λουκάκου! Ο Βέλγος φορ που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας με τη φανέλα της Ίντερ θα έρθει για διακοπές στη Μύκονο μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Βελγίου στο Euro.

Ήδη έχει ζητήσει να προπονείται στο γήπεδο του Κόρφου τις ημέρες που θα βρεθεί στο νησί. Το αργότερο δηλαδή μετά τις 11 Ιουλίου που είναι και ο τελικός του Euro αν το Βέλγιο φτάσει ως εκεί. Μια πιθανότητα που δεν θα είναι έκπληξη αν συμβεί, καθώς οι Βέλγοι έχουν εξαιρετική ομάδα. Αν μάλιστα το σηκώσουν, ο Μάκης Πούλος δεν αποκλείεται να προπονήσει έναν πρωταθλητή Ευρώπης! Λέτε;

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares