Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 22:08

Cheer On Tour 2021: Επόμενος σταθμός του Πρωταθλήματος… η Θεσσαλονίκη!

Με την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ολοκληρώθηκε η πρώτη στάση του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βούλας. Επόμενος σταθμός της διοργάνωσης, η Θεσσαλονίκη 17 & 18 Ιουλίου 2021 και το Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας. Στη συνέχεια, σειρά θα πάρει η Κέρκυρα 24 & 25 Ιουλίου 2021.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απευθυνόμενος προς τις αθλήτριες και τους αθλητές, δήλωσε:
«Δουλεύουμε έτσι ώστε εσείς, οι κόποι σας, ο ιδρώτας και η κούραση σας να βρούνε τόπο, να εξελιχθείτε και να φτάσετε εκεί που σας αξίζει. Η ενέργεια που βγάζει αυτό το άθλημα είναι μοναδική αλλά και η διοίκηση είναι μοναδική», και συμπλήρωσε:
«Εκτιμώ ότι τα επόμενα χρόνια, το άθλημα με την συμβολή του Μιχάλη Φουντεδάκη και των συνεργατών του, θα πάει πολύ ψηλά και είστε ήδη η μαγιά που θα μας αναδείξετε ως χώρα σε διεθνής διοργανώσεις. Έχουμε προχωρήσει από κοινού στην διεκδίκηση Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων διοργανώσεων και θα τις πάρουμε. Ό,τι χρειαστεί και όπου χρειαστεί, η κυβέρνηση και όλοι μας θα είμαστε δίπλα σας γιατί το αξίζετε και πρέπει να πάτε ακόμα πιο ψηλά. Να κάνετε τη χώρα μας ακόμα πιο υπερήφανη με τις δικές σας επιτυχίες. Να έχετε υγεία, προκοπή να πετυχαίνετε στόχους στη ζωή σας και βέβαια πολλά χαμόγελα και νίκες».

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Βούλας, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που ανέφερε:

«Πολύ μεγάλο το επίτευγμά σας και αυτό αποδεικνύεται και με την παρουσία του Υφυπουργού στους αγώνες. Γίνεται μία εξαιρετική δουλειά και από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας και από όλους τους ανθρώπους και τους υποστηρικτές. Φαίνεται αποδεδειγμένα ότι τα παιδιά αγαπούν το άθλημα, οι προπονητές τα υποστηρίζουν και ο παράγοντες είστε διαρκώς εκεί. Εμείς σαν δήμος προσπαθούμε να υποστηρίζουμε με όσα μέσα μας παρέχονται. Είναι τιμή να λέμε πως για την χώρα μας η Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη είναι η κοιτίδα του cheerleading».

Το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάγεται με ειδικές συνθήκες βιντεοσκόπησης σύμφωνα με το υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο, όπως αυτό έχει εγκριθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τους διαγωνιζόμενους θα κρίνουν Διεθνής κριτές από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, μέσω των βιντεοσκοπημένων συμμετοχών που θα παρακολουθήσουν από ειδικά διαμορφωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Μέγας Χορηγός: Blue Star Ferries/ANEK - Χορηγοί: FOST, Chronoteam - Υποστηρικτές: EKKA, LG, Ερυθρός Σταυρός

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares