Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 14:40

Μετακομίζει βόρεια προάστια ο Μιχάλης Πολυτάρχου

Τι κι αν είχε στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της επαρχίας, όπως το Μεσολόγγι ΒΑΧΙ και τον ΑΣ Καρδίτσας; Εκείνος φαίνεται πως πήρε την απόφαση να μην …εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και να συνεχίσει να αγωνίζεται σε αθηναϊκό σωματείο, μόνο που όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει γειτονιά, αλλά και κατηγορία.

Κι αυτό διότι, από τα δυτικά προάστια και το Αιγάλεω “μετακομίζει” στα βόρεια και δη σε σύλλογο που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” ο Μιχάλης Πολυτάρχου βρίσκεται πολύ κοντά, ή για να είμαστε πιο ακριβείς μία… ανάσα από την μεταγραφή του σε σωματείο που ανήκει στον βόρειο τομέα Αθηνών. Οι δύο πλευρές τα έχουν σχεδόν βρει και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να δώσουν τα χέρια και να επισημοποιηθεί η συνεργασία τους.

Η συμφωνία θεωρείται 99% κλεισμένη και θα δημοσιεύσουμε το όνομα της ομάδας μόλις το site μας επιβεβαιώσει σίγουρα την συγκεκριμένη πληροφορία που έχει στα χέρια της.

Όσο για την επιθυμία του Ναξιώτη γκαρντ, αλλά και αρκετών οπαδών της ομάδας, να μεταγραφεί στην ΑΕΚ, όπως είχε αποκαλύψει στο “SportCyclades” και στον Σπύρο Μάκαρη () κατά την διάρκεια του καλοκαιρινού καμπ που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, αυτή φαίνεται πως δεν υλοποιήθηκε.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares