Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 20:46

Η ιστορική Παναχαϊκή

Νέα σελίδα έχει γυρίσει η Παναχαϊκή, με τον κόουτς Κάλαϊτζιτς (παλιός άσος του ΟΦΗ) πλέον.

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Θοδωρής Λινάρδος

Οι Πατρινοί κουβαλούν στις πλάτες τους μία τεράστια παράδοση χρόνων. Οταν ζούσαν τις κορυφαίες στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και θέλουν μελλοντικά να επιστρέψουν στα σαλόνια...

1974 75 pe 34 001 panahaiki olympiakos 1 1 antigrafo

Από τις σημαντικές ομάδες της χώρας, με ιστορία, κόσμο, γήπεδο πραγματική έδρα (Αγυιά), αλλά και το Παμπελοποννησιακό παραδίπλα, με βαριά φανέλα και ονόματα σημαντικά.

36051

Παίκτες και προπονητές που έζησαν λιγότερες ή περισσότερες στιγμές δόξας με τα κοκκινόμαυρα. Η «μεγάλη κυρία της Πελοποννήσου», το καμάρι της Αχαΐας, οι «ροσονέρι» θέλουν κάποια στιγμή να ξαναείναι εκεί που ήταν. Οταν έπαιζαν Ευρώπη, συμμετείχαν σε τελικούς Κυπέλλου, κόντραραν τους «μεγάλους». Σπουδαία ομάδα σε κάνει το να έχεις όλα αυτά μαζί.

hqdefault

Η Παναχαϊκή του Δαβουρλή και του Στραβοπόδη, του Μιχαλόπουλου και του Κουρμπανά.

Η Παναχαϊκή των Σπεντζόπουλου, Κύζα, Α. Ζήκου, Σπανοσωτηρόπουλου, Μύρτσου, Πυτιχούτη, Γεωργακόπουλου, Πατρώνη, Κεμενίδη, Μπερερή, Νόβακ, Μίμπο, Ανδρούτσου.

skcnjgfofc53d0f96d0522e

Η Παναχαϊκή, επίσης, με τυχαία σειρά, των Γεωργάτου, Καραπίτσου, Κορδονούρη, Μέστερ, Νατροσβίλι, Κατσουράνη, Βαΐτση, Δρακόπουλου, Κυριακόπουλου, Μπλοκ, Γκούρμα, Ρόμαντσουκ, Μάλαρζ, Νοβοχάτσκι, Μικέ, Χατζί, Σολάκη, Λουμπαρδέα, Αμπελά, Μπαλτιμά, Επαλέ, Οτιτζι, Ντικουμέ, Καλά, Σέμπουε, Κομίνχες και Κλάιχ, του Λουτσιάνο, του Μάνα, του Πέροβιτς, του Μπόσκοβιτς, των Μπόνιτς, Πάνα, Κοντσάλοβιτς, Τζούρτζεβιτς, Τσέροβιτς, και του Μακόρ, του Γκίτση, του Βούκτσεβιτς, του Ιστιόλ, του Μπρέσκα, του Χαλκιά, του Καραμιάν, και του Κοπερτίνο.

unnamed

Αστέρες του παρελθόντος, όλοι τους στην Πάτρα, σε διαφορετικές εποχές, γεμάτες ρομαντικό ποδόσφαιρο.

images

Πόλος έλξης για παίκτες αξίας η Παναχαϊκή, την οποία μάλιστα κοουτσάρισαν οι: Ξανθόπουλος, Μιχαλόπουλος, Αναστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Κουρμπανάς, Λιβαθηνός, Τεννές, Αρχοντίδης, Ποστέκογλου, Γεωργιάδης, Βούζας, Αλέφαντος, Γιοβάνοβιτς, Γκέραρντ, Νεγρεπόντης, Σάνον, Φάντροκ, Παπαχρήστου, Πάλφι, Μάρκοβιτς, Βλάχος. Ονόματα με αξιοσημείωτη πορεία στους πάγκους.

PANACHAIKI19831984

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares