Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 11:37

Ο Εθνικός Αστέρας όλης της Καισαριανής

Κάποτε πέρασε από τα σαλόνια, ακολούθησαν τα χρόνια στις χαμηλές κατηγορίες, αλλά άσβεστη παραμένει η ιστορία του Εθνικού Αστέρα, όπως και το πάθος των οπαδών του.

2882502

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Θοδωρής Λινάρδος

Από το γήπεδο της Καισαριανής, δίπλα στο κλειστό της Νήαρ Ηστ, έως το «Κρητικόπουλος», το στάδιο, προς τιμήν του μεγάλου Καισαριανιώτη άσου του παρελθόντος. Καθετί, με επίκεντρο την Εθνικής Αντιστάσεως, στους πρόποδες του Υμηττού. Η κόντρα με τον Αθηναϊκό, τον Ηλυσιακό, το Αιγάλεω, τον Ατρόμητο και την Δόξα Βύρωνα. Η συμπάθεια με το Παγκράτι.

ethnikos asteras9

Η Καισαριανή με τις μεγάλες αθλητικές κόντρες και στιγμές. Οι στιγμές της προσφυγομάνας και μαρτυρικής Καισαριανής, μίας περιοχής με μακρά σημειολογία, ιστορικό υπόβαθρο και παράδοση.

ethnikos asteras10

Από τον Βουρδαμή και τον Μαστρογιάννη, ως τον Σκλαβούνο, τον Μηλιώνη, τον Χαβιαρά, τον Βαγγελάρα, τον Κοττάκη, τον Λυκούδη, τον Ρασιδάκη, τον Παντέλη και τον Εξαρχο.

2651907

Από τον Ψούνη και τον Ντουντούνη ως τον Σκυλάκη, τον Λαμπρούσκο, έως τον Γιαννακόπουλο, μέχρι τους Τσιαντάκη, Ναλιτζή, Καλιτζάκη, Μαρινάκη, Αλεξούδη, Αμανατίδη, Αρμύλαγο, Ζαχαρόπουλο, Παυλή, Λαγό, Κοντόπουλο, Τσαλίκη, Σ. Μπασινά, Μόνου, Ξάνθη, Θωμαΐδη, Σκοπελίτη, Σταματούκο, Χοσάδα, Αναστασιάδη, Καούνο, Μακρή, Τσιώλη, Χάβου, Παπανδρέου, Γιώργο/Ντάνο Αγγελόπουλο, Κικιδάκη, Παυλή, Σιαλμά, Τσέκο, Τζημόπουλο, Μουλόπουλο, Λαμπρόπουλο, Λουκά, Ματσούκα, Μήτρου και Μιχαηλίδη.

2667127

Ο Αστέρας των Γκόλε, Γιόβισιτς, Μιλοβάνοβιτς, Μπάντοβιτς, Κρίστιτς, Εντουσέι, Μισέ-Μισέ, Τζεμπούρ, Στρακόσια, Πάβλοβιτς, Μπεναλί και Γιακόβλεβιτς. Ο Αστέρας των κόουτς Αλέφαντου, Χατζηαγγελή, Δαρίβα, Λιβαθηνού, Μανίκα, Τσανλάιτερ, Παντέλη, Καραμά, και Τεννέ.

2913067

2920212

ethnikos asteras11

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares